Skocz do zawartości

Rozwiązanie głosowania na plakietkę Eksploratora.

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

wyniki głosowania:
Który projekt podoba Ci się najbardziej

21 - Mariusza
45 - Bociana
17 - BBasi
32 - Boardiego
18 - Boardiego z napisem
21 - Ubiego prostokątna
49 - Ubiego okrągła
2 - Sculliego

Niewielką ilością głosów :) wygrał projekt Ubiego. Wygraną jest roczna prenumerata Odkrywcy.
Gratulujemy.

Przy okazji została dodana galeria z 1000-nym zdjęciem.
Jest to galeria Gambita Puszcza Bukowa". Redakcja zdecydowała sie ufundować dodatkową nagrodę w postaci 3 tomowego kompletu Władcy Pierścieni" wydanego przez wydawnictwo Amber.

Dziekuje wszystkim, ktorzy glosowali na ten projekt....!!!!
Faktycznie walka trwala do konca leb w leb..pomysl Pasta jest dobry i pogodzi wszystkich...! Dziekuje tez za nagrody..:-)
Pozdrawiam...
Ubi

Dziękuję bardzo za nagrodę. Spełniłem tylko swój eksploratorski obowiazek ;).

Gratuluję Ubi`emu tym bardziej, że sam głosowałem na jego projekt.

Zyczę powodzenia -
Piotr Gambit" Kolasiński

Stało sie tak jak myslałem,piszczałkowcy których jest wiecej maja swoja plakietke,a co z nami sztolniowcami,bunkrowcami i miłosnikami fortyfikacji?Czy ktos dla nas zrobi plakietke wg. wzoru Bociana?Pozdrawiam Jasiek

Hhm. Myślę, że projekt Ubi`ego został wybrany gdyż był bardzo dobrze wykonany a nie tylko ze względu na to, że jest na nim umieszczona piszczała. Poza tym trudno na jednej plakietce zamieścić kola z detektorem, bunkier, sztolnie bo jeszcze trzeba by było dodać zamek, rycerza, ponton, kałacha i Pana Cerę jako symbol pionierstwa polskiej eksploracji. Zapomniałem jeszcze o napisach, a o bajerach typu zarys granic państwa, jego barwach czy siedmiu gwiazdkach nie wspomnę.

Żeby zrobić coś co każdy by zaakceptował to by trzeba było zrobić naszywę na całe plecy, albo co gorsza na płaszcz przeciwdeszczowy.

Moim zdaniem z zamieszczonych projektów Ubi`ego był najlepszy.

Bez urazy - Gambit.

Do powyższej dyskusji nie bede sie przyłączał ponieważ jest mi troche niezrecznie...Jedno tylko słowo aby pogodzic zwolennikow piszczał i bunkrowcow..Nie widze przeszkod by nosic na jednym rekawie znak siedmiu gwiazd, a na drugim piszczale..:) Ubi

Ubi - gratuluję
a możę by połaczyć 2 projekty w jeden??? Bociana był bardziej tajemniczy i ludzie z poza środowiska nie widzą co on oznacza!!!
oczywiście to jest propozycja i w razie braku akceptacji Bocian niech ją skasuje...

• 13 years later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie