Bocian Napisano 3 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2002 wyniki głosowania: Który projekt podoba Ci się najbardziej 21 - Mariusza 45 - Bociana 17 - BBasi 32 - Boardiego 18 - Boardiego z napisem 21 - Ubiego prostokątna 49 - Ubiego okrągła 2 - SculliegoNiewielką ilością głosów :) wygrał projekt Ubiego. Wygraną jest roczna prenumerata Odkrywcy.Gratulujemy.Przy okazji została dodana galeria z 1000-nym zdjęciem.Jest to galeria Gambita Puszcza Bukowa". Redakcja zdecydowała sie ufundować dodatkową nagrodę w postaci 3 tomowego kompletu Władcy Pierścieni" wydanego przez wydawnictwo Amber. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipiec 2002 Share Napisano 3 Lipiec 2002 a może propozycje Bociana też wydrukować i dodać do gazety ????Obie szły łeb w łeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipiec 2002 Share Napisano 3 Lipiec 2002 Dziekuje wszystkim, ktorzy glosowali na ten projekt....!!!!Faktycznie walka trwala do konca leb w leb..pomysl Pasta jest dobry i pogodzi wszystkich...! Dziekuje tez za nagrody..:-)Pozdrawiam...Ubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 3 Lipiec 2002 Share Napisano 3 Lipiec 2002 Dziękuję bardzo za nagrodę. Spełniłem tylko swój eksploratorski obowiazek ;).Gratuluję Ubi`emu tym bardziej, że sam głosowałem na jego projekt. Zyczę powodzenia - Piotr Gambit" Kolasiński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasiek Napisano 3 Lipiec 2002 Share Napisano 3 Lipiec 2002 Stało sie tak jak myslałem,piszczałkowcy których jest wiecej maja swoja plakietke,a co z nami sztolniowcami,bunkrowcami i miłosnikami fortyfikacji?Czy ktos dla nas zrobi plakietke wg. wzoru Bociana?Pozdrawiam Jasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 3 Lipiec 2002 Share Napisano 3 Lipiec 2002 Hhm. Myślę, że projekt Ubi`ego został wybrany gdyż był bardzo dobrze wykonany a nie tylko ze względu na to, że jest na nim umieszczona piszczała. Poza tym trudno na jednej plakietce zamieścić kola z detektorem, bunkier, sztolnie bo jeszcze trzeba by było dodać zamek, rycerza, ponton, kałacha i Pana Cerę jako symbol pionierstwa polskiej eksploracji. Zapomniałem jeszcze o napisach, a o bajerach typu zarys granic państwa, jego barwach czy siedmiu gwiazdkach nie wspomnę.Żeby zrobić coś co każdy by zaakceptował to by trzeba było zrobić naszywę na całe plecy, albo co gorsza na płaszcz przeciwdeszczowy.Moim zdaniem z zamieszczonych projektów Ubi`ego był najlepszy.Bez urazy - Gambit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipiec 2002 Share Napisano 3 Lipiec 2002 Do powyższej dyskusji nie bede sie przyłączał ponieważ jest mi troche niezrecznie...Jedno tylko słowo aby pogodzic zwolennikow piszczał i bunkrowcow..Nie widze przeszkod by nosic na jednym rekawie znak siedmiu gwiazd, a na drugim piszczale..:) Ubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spyder Napisano 3 Lipiec 2002 Share Napisano 3 Lipiec 2002 Witam.Po pierwsze chciałem pogratulować wygranej Ubi'emu.Po drugie jestem szczęśliwy, bo wygrał projekt na który ja również głosowałem.Pozdrawiam.Paweł Spyder" Liszewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipiec 2002 Share Napisano 3 Lipiec 2002 Ubi - gratuluję a możę by połaczyć 2 projekty w jeden??? Bociana był bardziej tajemniczy i ludzie z poza środowiska nie widzą co on oznacza!!!oczywiście to jest propozycja i w razie braku akceptacji Bocian niech ją skasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BISIK Napisano 8 Lipiec 2002 Share Napisano 8 Lipiec 2002 wszystko piekinie ale nie jestesmy korpusem sil miedzynarodowych i na plakietce wystarczy w zupelnosci napis POLSKA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flow Napisano 17 Lipiec 2015 Share Napisano 17 Lipiec 2015 Witam. Kolegów mam pytanie gdzie można dostać kupić zasłużyć na plakietke by stać się jej posiadaczem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 17 Lipiec 2015 Share Napisano 17 Lipiec 2015 Z paru różnych powodów czekam, aż się wreszcie wakacje skończą... BISIK (28 / 5) 2002-07-09 00:00:00Flow- widziałeś powyższe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flow Napisano 17 Lipiec 2015 Share Napisano 17 Lipiec 2015 Widziałem ale myślałem ze przez 13 lat coś się ruszyło w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 18 Lipiec 2015 Share Napisano 18 Lipiec 2015 Jak mogę nabyc takąwą plakietkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 18 Lipiec 2015 Share Napisano 18 Lipiec 2015 To się nazywa forumowa archeologia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 Niema plakietek yeti pogonił do Niemiec około 2003 rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulizany Napisano 25 Lipiec 2015 Share Napisano 25 Lipiec 2015 Wezme trzy plakietki(jedna na plecak druga dla siostry bo zawsze ryczy ze nic jej nie daje),w jakiej cenie są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.