Skocz do zawartości

Stara chałupa za Radomiem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
:OOO
Nie wprowadził Twój tata tego cudeńka gdzieś do stodółki jakiejś??
Młode pokolenie - młode, ale już z sukcesami:))) Nieźle, nieźle:)))
  • Odpowiedzi 68
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ta fotka była wykonana w 1947 roku w żniwa -mój stary siedzi w wieżyczce bawi sie z kolegami -nie mówię gdzie fotka wykonana -bo będę tam jeszcze węszył hehehhe -pozdro
Napisano
O kurde bolek :]] ładnie HUKU syna wychowałeś :] Gdzie tata nie może - syna pośle :P Niezłe fanciory! Pozdrawiam!

P.S. W zeszłym roku trafiłem w lesie starą chatę. Wszystko co miało wartość zostało splądrowane. W domu walały się jedynie przemoczone... książki :] Zabrałem wszystkie. Najstarsze z czasów zaraz po wojnie. Większość o tematyce politycznej ZSRR.
Okazało się że to był dobry traf :] Książki poszły na Alledrogo, niektóre hurtem za 1 zł, a inne pozycje nawet po ponad 50 zł.
.
.
.
CirrusCX
Napisano
Huku gratuluje zaszczepienia akcylem" syna,zobaczymy za pare latek moze mój szkodnik tez sie zainfekuje.

Jak juz tego kotka wyciagniesz ze stogu ,co go twej Tatko" w 47 postawil i oliwa podlewal to dasz sie jechnac???;))).
  • 4 weeks later...
Napisano

wczoraj nie daleko tej chałupy dostałem namiar na miejsce do szukania - po 30 min-mimo że tylko to -to myślę że będzie obiecujące na przyszłość -pozdro

Napisano

Po umyciu w lokalnej kałuży hałera wyszło trochę oryginalnej farby w wewnątrz –ale co z tego jak się blacha rozpada po kawałku -pozdro

• 2 months later...
Napisano
13-letnie dziecko grzebie w czyjejś rozlatującej się chałpie fantów"-a wszyscy gratulują tatusiowi sprytnego syna.Jestem pod wrażeniem.Mam p... sami liderzy tego forum.Pozdrawiam.
Napisano
konradiigor -przecież tego nie pochwaliłem tego ! czytaj ze zrozumieniem i nie próbuj -swojego wejścia tu na forum od zamętów – załóż swój wątek - i pilnuj swojego dzieciaka -pozdro
Napisano
Przecież nie pisałem że ojciec go tam wsadził na siłę-tylko że jest to bardzo niebezpieczne.A wszyscy chwalą małego huka że olał ojca i jednak tam wszedł.Przepraszam Huk że zahaczyłem o twoją prywatną stronę.Czytanie ze zrozumieniem się kłania.Nie oczekuje odpowiedzi.
Napisano
Jak tak sie troszczysz o młodzież to proponuje na identyfikacji i odkryciach -porozmawiaj z nimi jak prezentują -niewypały i niewybuchy -bo mnie już wody odeszły -po kilkudziesięciu reprymendach mam nadzieje że moje małe huki cie jeszcze zadziwią - oczywiście w bardziej bezpiecznej atmosferze (mam nadzieje że to nie zazdrość )- czy jeszcze chcesz sie do czegoś dowalić ? pisz śmiało ! - no bo różnie to może być -może się wstydzisz ? albo nie masz śmiałości założyć swój wątek ?-opowiedz nam o sobie to coś ci podpowiemy jesteśmy otwarci na młodzież -a może napisz do mnie na pocztę ? - postaram ci się pomóc :):) -pozdro
  • 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie