f35jsf Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 :OOONie wprowadził Twój tata tego cudeńka gdzieś do stodółki jakiejś??Młode pokolenie - młode, ale już z sukcesami:))) Nieźle, nieźle:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 Ta fotka była wykonana w 1947 roku w żniwa -mój stary siedzi w wieżyczce bawi sie z kolegami -nie mówię gdzie fotka wykonana -bo będę tam jeszcze węszył hehehhe -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 O kurde bolek :]] ładnie HUKU syna wychowałeś :] Gdzie tata nie może - syna pośle :P Niezłe fanciory! Pozdrawiam!P.S. W zeszłym roku trafiłem w lesie starą chatę. Wszystko co miało wartość zostało splądrowane. W domu walały się jedynie przemoczone... książki :] Zabrałem wszystkie. Najstarsze z czasów zaraz po wojnie. Większość o tematyce politycznej ZSRR. Okazało się że to był dobry traf :] Książki poszły na Alledrogo, niektóre hurtem za 1 zł, a inne pozycje nawet po ponad 50 zł. ...CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sten Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Huku gratuluje zaszczepienia akcylem" syna,zobaczymy za pare latek moze mój szkodnik tez sie zainfekuje.Jak juz tego kotka wyciagniesz ze stogu ,co go twej Tatko" w 47 postawil i oliwa podlewal to dasz sie jechnac???;))). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Luty 2008 Autor Share Napisano 8 Luty 2008 wczoraj nie daleko tej chałupy dostałem namiar na miejsce do szukania - po 30 min-mimo że tylko to -to myślę że będzie obiecujące na przyszłość -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Luty 2008 Autor Share Napisano 8 Luty 2008 A chłopcy jak to chłopcy zrobili skrzynkowca i nie mieli ochoty na szukanie :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 8 Luty 2008 Autor Share Napisano 8 Luty 2008 Po umyciu w lokalnej kałuży hałera wyszło trochę oryginalnej farby w wewnątrz –ale co z tego jak się blacha rozpada po kawałku -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 wz.31stara chałupa pod Radomiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 nit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradiigor Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 13-letnie dziecko grzebie w czyjejś rozlatującej się chałpie fantów"-a wszyscy gratulują tatusiowi sprytnego syna.Jestem pod wrażeniem.Mam p... sami liderzy tego forum.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 konradiigor -przecież tego nie pochwaliłem tego ! czytaj ze zrozumieniem i nie próbuj -swojego wejścia tu na forum od zamętów – załóż swój wątek - i pilnuj swojego dzieciaka -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 konradiigor czytanie ze zrozumieniem sie kłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panadam12 Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 dzieciak ma smykalke,malo takich miejsc jest juz w polsce,byle tak dalej a Bursztynowa Komnata zostanie odnaleziona(obym dozyl tych czasow)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konradiigor Napisano 24 Kwiecień 2008 Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Przecież nie pisałem że ojciec go tam wsadził na siłę-tylko że jest to bardzo niebezpieczne.A wszyscy chwalą małego huka że olał ojca i jednak tam wszedł.Przepraszam Huk że zahaczyłem o twoją prywatną stronę.Czytanie ze zrozumieniem się kłania.Nie oczekuje odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2008 Jak tak sie troszczysz o młodzież to proponuje na identyfikacji i odkryciach -porozmawiaj z nimi jak prezentują -niewypały i niewybuchy -bo mnie już wody odeszły -po kilkudziesięciu reprymendach mam nadzieje że moje małe huki cie jeszcze zadziwią - oczywiście w bardziej bezpiecznej atmosferze (mam nadzieje że to nie zazdrość )- czy jeszcze chcesz sie do czegoś dowalić ? pisz śmiało ! - no bo różnie to może być -może się wstydzisz ? albo nie masz śmiałości założyć swój wątek ?-opowiedz nam o sobie to coś ci podpowiemy jesteśmy otwarci na młodzież -a może napisz do mnie na pocztę ? - postaram ci się pomóc :):) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
extrimo Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Pucha na maske fajna ja jeszcze nie trafiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 16 Październik 2009 Share Napisano 16 Październik 2009 Ale świsty w tym wątku, powiedział niemowa do głuchego, że ślepy widział jak szczerbaty wygryza włosy łysemu :) nic dodac nic ujac :P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.