luger Napisano 13 Czerwiec 2008 Share Napisano 13 Czerwiec 2008 R. - zamiast ruszać w las szyj garnitur bo mnie ubezwłasnowolniłeś. Wreszcie koniec suszy w lesie:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 14 Czerwiec 2008 Share Napisano 14 Czerwiec 2008 Witam! Hej!Co taka cisza w eterze,jakby Wszystkich wymiotło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 15 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2008 Chwała,zapewne większość załogantów w terenie pomyka (patrolując obszary leśne w poszukiwaniu nieświadomych ludzi i sprawdzając wilgotność ściółki w czynie społecznym hi hi)...Jarosławie - jak tam Twoje znajdki - urosły choć trochę?Jak tam czwartkowe kibicowanie w strefie"?Niestety również w następny łik-end będę nieobecny ciałem w jakimkolwiek terenie (w czerwcu rodzą się raki hi hi)...Kto poza Harnasiem i mną jest chętny na Darłowo?Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaku Napisano 15 Czerwiec 2008 Share Napisano 15 Czerwiec 2008 Ja wyjeżdżam za tydzień, ani do Darłowa ani do Bornego nie mam możliwości wypadu;(Miłej zabawy, i do zobaczenia za jakieś półtora miesiąca najwczesniej!!pozdr.ZaKu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Proponuję wycieczkę w większym gronie - miejsce - Kamienne Kręgi za Mostowem.Coby było piękniej i ciekawiej to proponuję, aby każdy zwiedzający obczytał się z historią Kamiennych Kręgów oraz zagadnień Kurchanów i zrobilibyśmy jakiś wspólny wykład, wymianę wiedzy na miejscu.Co wy na to?pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Chwała,wycieczka, a i owszem, ale nie chciałbym byc posądzony o penetrowanie stanowisk archeo hi hi... sama wycieczka to trochę mało, a teraz ognisko w lesie to jak własnoręcznie wykonany strzał w kolano ha ha... może lepiej andą" wybrać się do Darłowa na cały dzień - może być ciekawie (a napewno - wesoło)... no chyba, że masz opracowane spotkanie w kamiennych pręgach, tfu kręgach i szukasz tylko uczestników hi hiCzyli jak zwykle jestem za a nawet...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spiderski Napisano 16 Czerwiec 2008 Share Napisano 16 Czerwiec 2008 Jak to się mówi próbowałem zachęcić ludzi do poczytania na temat historii. No niestety tam nie wchodzi w grę kopanie, a ognisko, czemu nie. Jest przecież Mostowo >)No chyba, że powtórzymy wypad pod strefę X - tzn tam gdzie byliście bezemnie niestety :(pozdrArtur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Czerwiec 2008 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2008 Chwała,wydaje mi się, że najbliższe owarzyskie" spotkanie to będzie spotkanie zlotowe. Co do poczytania o historii, to proponuję zgłębiać historię naszego miasta i kontynuować wątek opowieści, która się nie kończy (samiwieciegdzie)...POnawiam apel - kto chętny na wyjazd Zlotowy (przy okazji można obgadać, czy robimy coś konkretnego na Zlot w Bornem).Tymczasem - tyle - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 WitajcieO ile mi zdrowie dopisze to w niedzielę wybieramy się ze Spiderskim na cały dzień do lasu. Jedną lub dwie osoby możemy zabrać - jeśli ktoś będzie chętny.Co do spotkania to strefie X było całkiem sielsko:) Jestem za powtórką:)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek.klon Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Witojcie!!Będę w Darłówku od czwartku, jak coś to się chętnie zintegruje z Wami :D PozdroPiotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Tak jak wczesniej pisalem,ja moge byc na zlocie w Darlowie,mam nadzieje ze poznam wieksze grono z Koszalinka,bo Jaroslawa mialem juz przyjemnosc poznac.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Witam No no Jarosława to wszyscy znają z tej dobrej i z tej złej strony hi hi. Dariusy jak budowa pod dachem już ??? Lugier piszę się na wyprawę ! wezmę kanapki Wojenka ja niestety nie mogę z wami być w Darłowie ani w Bornym . Princes1976 szykuj się na sobotę !!! pozdrowienia dla reszty kolegów ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusy Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 Jutro nygusy zaczynaja więźbę dachową stawiac,a ja przez tą budowę nie mam czasu na wyprawy eksploracyjne,ale odbije sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqn Napisano 18 Czerwiec 2008 Share Napisano 18 Czerwiec 2008 WitamA ja mam nadzieje być w darłowie od czwartku do niedzieli w razie czego:] Wiec moze sie spotkamy:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 19 Czerwiec 2008 Share Napisano 19 Czerwiec 2008 Witam Cisza jak makiem zasiał po Bladym z forum Hubala i po relacjach z pod placu Koszalińskiego ratusza a tak ładnie im szło nawet fotki wklejali a tu nagle cenzura co jest czy ktoś coś wie na temat ?W gazecie przeczytałem z 18.czerwca.2008 Głos Koszaliński" cyt .\"\"Do tej pory muzealnicy znaleźli przed ratuszem masę drobiazgów - 298 starych monet, ok. 2,7 tysiąca elementów ceramicznych, z których 240 nadaje się na eksponaty, okucia książek, fragment rury wodociągu, naczyń, fajek. - Wszystko jest przez nas konserwowane i badane - mówi Jerzy Kalicki. - Odkopaliśmy też pozostałości pijalni, stąd fragmenty kufli i fajek. \"\" Powiem kurtko - no ładnie ,ale czy nadal panuje komuna i cenzura dominuje ? Proponuje wypowiedzi samych wyczytanych do tablicy z tego co wiem to też tu zaglądają !!!Zapytał bym na ich forum ale mnie stamtąd usunięto za specyficzne dowcipy.....J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Witam.Dawno już nikt nie pisał o swoich wyprawach.Brak czasu czy też wszystko zostało już wykopane? ;)Na zdj. monetki z wczorajszego 2 godzinnego kopanka.200 marek i 20 feningów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Niektóre leżały w liściach.Pierwsze moje 1 neu groschen,mennica Karlsruhe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Teren był wyjątkowo czysty więc tropienie moniaków było czystą przyjemnością.Pozdrawiam i czekam na relacje kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 22 Czerwiec 2008 Share Napisano 22 Czerwiec 2008 Witam Tylko pozostaje mi pogratulować dawno już takich nie widziałem same rarytasy . Camene musimy się gdzieś razem wybrać ale dopiero we wrześniu będę mógł teraz już zakończyłem eksploracje, co ty na to ?. A jak u reszty ??? też same sreberka !!! ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 WITAM WSZYSTKICH!CAMENE BARDZO PIEKNE ZNAJDKI, TYLKO POGRATULOWAC! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 A oto moje skromne osiągnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 dwie male butelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 i kilka moniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camene Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 Jarosław-jak będziesz miał czas na wypad to daj znać.Chętnie gdzieś wyskoczę.Harnaś-dzięki i gratuluję znajdek.Na zdj. wczorajsza zdobycz,wyszło też parę klepaków.Wszystko zostało okupione zmoknięciem do suchej nitki.Mówi się,że w czasie burzy nie należy stać pod drzewem a co się robi jak jest się na ten czas w lesie :o ???Co wybrać sosna,buk czy może dąb?Które z nich statystycznie posiada najmniejszą ilość trafień przez grom? :]]]Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
princes1976 Napisano 23 Czerwiec 2008 Share Napisano 23 Czerwiec 2008 WITAM!Camene butelka ładna, ciekawe czy jeszcze z zawartością. Jeśli tak, to chętnie piszę na degustację zawartości. :)Camene czy mógłbym się przyłączyć do wspólnego eksplorowania. Jestem jeszcze dostępny do niedzieli. Co Ty na to?Pozdrawiam! Harnaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.