Manierkarz Napisano 8 Marzec 2011 Autor Share Napisano 8 Marzec 2011 Puszka z bazarku za 2 dyszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 8 Marzec 2011 Autor Share Napisano 8 Marzec 2011 Dobry stojak na hełm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 8 Marzec 2011 Autor Share Napisano 8 Marzec 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 8 Marzec 2011 Autor Share Napisano 8 Marzec 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 8 Marzec 2011 Autor Share Napisano 8 Marzec 2011 Mój sprzęt ;)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tm-62m Napisano 11 Marzec 2011 Share Napisano 11 Marzec 2011 Kolego Manierkarz, może sie myle ale ten bagnet z trzema koronami wygląda mi na szwedzki wz 1896 http://worldbayonets.com/Bayonet_Identification_Guide/Sweden/sweden_2.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 15 Marzec 2011 Autor Share Napisano 15 Marzec 2011 Nie mylisz się :)Zaszła pomyłka w tamtym poście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Kupione dzisiaj na bazarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Bagnety kupione po 5 zł za sztukę. Odrobinę wyczyściłem szczotką drucianą.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Bardzo zdrowy hełm niemiecki m42. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Skrzyneczka amunicyjna - Facet na bazarze miał takich 11 tylko że w z mniejszą ilością farby.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 10 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2011 Na skrzynce znajduje się wiele sygnatur lecz bardzo słabo je widać ponieważ są pod grubą warstwą farby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabcio Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Bagnety 5 zł za sztukę !? Cena do pozazdroszczenia, a tak z ciekawości zapytam ile dałeś za M-42 i skrzynkę od MG ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 11 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Bagnetów było 5 ale kupiłem te najlepsze.Skrzynka 50 zł a hełm 130 ( trochę dużo ale nie chciało mi się targować ) Hełm jest bardzo ciężki,dużo farby wybija, duży rozmiar oraz zero dziur więc kupiłemPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Za 5 zl, powiem szczerze, bym takiego nie wzial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 11 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 11 Kwiecień 2011 A ja lubie takie destrukty, jest nad czym popracować wieczorkami ( czyszczenie )i jest to zawsze pamiątka wojenna :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gabcio Napisano 11 Kwiecień 2011 Share Napisano 11 Kwiecień 2011 Dokładnie tak, z samego szacunku dla historycznego przedmiotu i ja wydał bym te 5 zł :) Jak dla mnie bomba, świetne fanty po niskich cenach ... szkoda, że w moich stronach takowych bazarków nie ma. Gratuluję fajnej kolekcji i czekam na kolejne znajdki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 13 Kwiecień 2011 Share Napisano 13 Kwiecień 2011 Fajne takie ziemniaki maja klimat :) Gratuluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2013 Szkrzynka po amunicji ale nie wiem jakiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2013 Stan adekwatny do ceny - 5 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2013 Pamiątka po pradziadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2013 Także po pradziadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manierkarz Napisano 7 Styczeń 2013 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2013 Caly zestaw od 2 pradziadków:- zdjęcia ( 4 ze stalagu )- banknoty- 3 listy ze stalagu- ksiązeczka dla robotników z zagranicy- książeczka identyfikacyjna z PSZ ( pradziadek po wyzwoleniu zaciągnął się do PSZ i przez 2 lata stacjonował w polskiej strefie okupacyjnej w zachodnich niemczech, ponoć amerykanie bardzo go chcieli w swojej armi ;) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.