Catadero Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 Wspomnienie lata.Razem 504 sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 a co to za monety ,bo niedowidzę?pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 no cóż, miałeś nadzieję na coś innego...jakieś starsze się trafiły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2008 Kiedy trafiłem w opuszczonym gospodarstwie na słój pełen monet,myślałem,że to strzał życia.Jak zobaczyłem,że to monety peruwiańskie-wszystko mi opadło". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2008 Na fotce jest ich trochę ponad 300,bo już się ozeszły" trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2008 Mają ciekawe wzornictwo a po wyczyszczeniu i polerce wygladaja jak złote! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Tajemnica quipu wreszcie rozwiązana ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2008 Roczniki 1946-1972.Ale i tak fajnie było to przeżyć.Trening przed prawdziwym znaleziskiem.Szkoda tylko,że nie miałem aparatu na miejscu.Pozdrawiam.Catadero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 http://www.um.oswiecim.pl/pl_chemik/15_2001/articles/tajemnica.htmlTrzeba ich poinformować, że już nie mają czego szukać;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 5 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2008 A niech szukają.W końcu najważniejsze aby szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 Witaj.Gratulki,fajne znalezisko ale mi na zawsze pozostanie wspomnienie tego bomben emalien,to było coś-jakie napięcie było-a ile śmiechu.Gorąco pzdr Trójmiasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 6 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 6 Styczeń 2008 No Banderas,nareszcie zajarzyłeś!Takie emocje jakie mi towarzyszyły przy znalezieniu słoja z monetkami są nie do opisania.Ale z garnkiem też było nieźle.Pozdrawiam.Jutro wrzucę medaliki i krzyżyki.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberlium Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 TUPAC AMARU lol xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olo201 Napisano 28 Czerwiec 2008 Share Napisano 28 Czerwiec 2008 ale świtane monetki ja jaeszcze nie trafiłem takiej ilości. Znalazłem tylko kilka starych złotówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.