01dalton Napisano 4 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2008 Dzisiaj o 22.25 na tvn7 . Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 chyba sobie nagram - koncowka troszke slaba ale moze byc i Lee Marvin in action ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Najlepsza scena z filmu to poród tradycyjny w czołgu :DCo do Lee Marvina to Parszywa Dwunastka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Der Panzerfahrer Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 ...i prezerwatywy zamiast rekawiczek gumowych...;)) a Lee Marvin faktycznie gra w tym filmie, nie tylko w parszywej, zdrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 4 Styczeń 2008 Share Napisano 4 Styczeń 2008 Hm a czy ja powiedziałem że nie gra ???Pisząc Parszywa Dwunastka miałem na myśli że to jest jeden z jego ciekawszych filmów.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 5 Styczeń 2008 Share Napisano 5 Styczeń 2008 Oglądałem - do dupy ten film! Gorszego nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kurt Napisano 6 Styczeń 2008 Share Napisano 6 Styczeń 2008 oj były były np. BITWA OSTATNIEGO TYGRYSA nie wspomnę o włoskiej produkcji EL ALAMEIN i tak do bólu.pozdrawiam Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.