lars71 Napisano 30 Grudzień 2008 Share Napisano 30 Grudzień 2008 Czy macie skompletowany panel wskazników czy rodzaj deski rozdzielczej" w rekonstruowanym 7TP? Jestem w posiadaniu wskaznika cisnenia oleju sygnowanego jako gerlach", przedwrzesniowej polskiej produkcji. Wyglada raczej na lotniczy ale jesli taki byl równiez na wyposazeniu rekonstruowanych przez Was pojazdów jestem gotów go przekazac. Pozdrawiam , wszystkiego najlepszego w 2009! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knieszkowiecki Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 Wielkie pozdrowienia dla współtwórców Projektu 7TP.Oby nadchodzący 2009 Rok był równie owocny dla Wasjak odchodzący 2008. Oby 7ka rosła i rosła.Wielbiciel" z Krakowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg66 Napisano 31 Grudzień 2008 Share Napisano 31 Grudzień 2008 Jeśli życzenia to i ja się dokładam:Życzę Wam aby w Nowym Roku postępy w pracy szły tak jak w tym starym a nawet lepiej,żeby Wasze maleństwo rosło w środku tak jak na zewnątrz. Niech zawali Was taka masa części żebyście jeszcze ze trzy złożyli i żeby wszystko składało się tak jak zestaw klocków lego tego z całego serducha Wam i sobie życzę.Pozdrawiam: GREG66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrit1 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Patron, jak są łożyskowane wahacze na osi? Tam jest tuleja czy łożysko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 5 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 5 Styczeń 2009 wahacze wózków łożyskowane są tulejami brązowymi, wahacz główny cienką tulejką brązową PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.