lina_90 Posted January 1, 2008 Author Share Posted January 1, 2008 Witam! Przeglądając rosyjskie fora dyskusyjne natrafiłem na zdjęcia takiego oto rewolwera? Chciałbym wiedzieć co to za model ponieważ widziałem ostatnio taki sam na giełdzie staroci w Kielcach.pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lina_90 Posted January 3, 2008 Author Share Posted January 3, 2008 niestety na tej stronie było jedynie to zdjęcie. Ale oglądając w kielcach taki sam zapamiętałem ze na bębenku było bicie,,R'' w koronie i na korpusie również. Poza tym jakieś numerki itd. Bębenek otwierał sie na bok.pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lina_90 Posted January 1, 2008 Author Share Posted January 1, 2008 Witam! Przeglądając rosyjskie fora dyskusyjne natrafiłem na zdjęcia takiego oto rewolwera? Chciałbym wiedzieć co to za model ponieważ widziałem ostatnio taki sam na giełdzie staroci w Kielcach.pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
lina_90
Witam! Przeglądając rosyjskie fora dyskusyjne natrafiłem na zdjęcia takiego oto rewolwera? Chciałbym wiedzieć co to za model ponieważ widziałem ostatnio taki sam na giełdzie staroci w Kielcach.
pzdr.
2 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.