lina_90 Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Napisano 1 Styczeń 2008 Witam! Przeglądając rosyjskie fora dyskusyjne natrafiłem na zdjęcia takiego oto rewolwera? Chciałbym wiedzieć co to za model ponieważ widziałem ostatnio taki sam na giełdzie staroci w Kielcach.pzdr.
lina_90 Napisano 3 Styczeń 2008 Autor Napisano 3 Styczeń 2008 niestety na tej stronie było jedynie to zdjęcie. Ale oglądając w kielcach taki sam zapamiętałem ze na bębenku było bicie,,R'' w koronie i na korpusie również. Poza tym jakieś numerki itd. Bębenek otwierał sie na bok.pzdr.
lina_90 Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Napisano 1 Styczeń 2008 Witam! Przeglądając rosyjskie fora dyskusyjne natrafiłem na zdjęcia takiego oto rewolwera? Chciałbym wiedzieć co to za model ponieważ widziałem ostatnio taki sam na giełdzie staroci w Kielcach.pzdr.
Pytanie
lina_90
Witam! Przeglądając rosyjskie fora dyskusyjne natrafiłem na zdjęcia takiego oto rewolwera? Chciałbym wiedzieć co to za model ponieważ widziałem ostatnio taki sam na giełdzie staroci w Kielcach.
pzdr.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.