Skocz do zawartości
  • 0

STRASZNA BROŃ ŚRENIOWIECZNA:)Święty Granat Ręczny z Antiochii

AMIGO

Pytanie

17 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Najlepiej przewierć mu bambusową lufę i zeszlifuj korzenny zamek, aby nie mógł wystrzelić więcej asion".

Aha no i nie zapomnij uciąć iglicy aby ktoś nie wbił jej sobie w oko.

Pzdr. Bagneciarz
Napisano
Witam ponownie onaleziono skarb... KORONA...
http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=20139726
Mam nadzieje że bocian nie jest zły za zasmiecanie forum
ale chyba potrzebujemy nowegodziału :)))
Napisano

Panowie!!!

Omawiany w tym wątku artefakt znajduję się w ręku króla Artura (pierwszy z lewej). I zaprawdę powiadam wam ,jest to śmiercionośna broń! Strzeżcie się!

Pozdrawiam wszystkich fanów ekipy Monty Pythona :))))))

Napisano
Jak by do korony dorzucł tego kotka i dwie Tatry Mocne to biorę bez wahania! kotka po to, żeby mieć na czym ćwiczyć technikę walki K.B.K.B.!
OOooooo, taki sam kij rośnie mi w doniczce koło monitora, jak się dowiedzą policjanci to przewalone, wpadną i nawet na Mosina nie popatrza tylko od razu na chuligański przedmiot nie pozbawiony cech bojowych - nawet ma liście, którymi można smagnąć po oczach! Co mam robić? Drżę ze strachu gdy słyszę dzwonek do drzwi...
Napisano
ale czy to cacko jest przeciwpancerne czy przeciwpiechotne? ciekawy ma typ zapalnika...co bylo w srodku?
slyszalem ze we wczesniejszym modelu (wersja oksydowana) byla woda swiecona! pozdro!
-ale przynajmniej jest wesolo!!!!
Napisano
Chciałbym przeczytać tę instrukcję :-P
Wyjmij zapalnik i poczekaj 3 sekundy. Nie jedną ani nie dwie. Również cztery nie jest tą liczbą! Ani tym bardziej pięć! Jest nią trzy...
Jak tego słuchałem myślałem że padnę... Film jest niesamowity i na żadnym filmie poza ALI G INDAHOUSE się tak nie ośmiałem...
Więc facet godnie kultywuje tradycje tego filmu. Tez sie ośmiałem.
Poza tym skoro on ma ten granat, to czy jest on tak światłoczuły że aż nie można mu zrobić fotki bo wybuchnie?
Fajne, przy takim czymś można się nieźle rozerwać...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie