kamdrum Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 Nie no, taka tu cisza, że stwierdziłem, że trzeba coś napisać. Z drugiej strony niewiele jest do pisania, bo ten weekend do najbardziej udanych niestety nie należał... No ale cóż - muszą być i takie, żeby potem docenić te bardziej udane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Nie ma co ukrywać, ten weekend to lipa :( Za tydzień sobie odbijemy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sv Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Za parę dni nie za tydzień:)Czekają co najmniej 3 miejscówki - dwie karczmy i młyn:)Obejrzałem je oczywiście wcześniej z punktu widzenia dostępności...Sv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romkol Napisano 3 Marzec 2008 Share Napisano 3 Marzec 2008 Ja w niedziele rozejrzałem się po okolicy mam również 3 miejsca godne uwagi:)łąka o której kiedyś mówiłem jest już dostępna,pola przy nie istniejącym zamku oraz przy starym kościółku nie obsiane czekają na nas:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamdrum Napisano 3 Marzec 2008 Autor Share Napisano 3 Marzec 2008 Romkol - ja już jestem napalony na niedzielę i na powtórkę z rozrywki z weekendu tydzień temu :) Co myślisz - da radę? Konkurencja nie śpi... :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 4 Marzec 2008 Share Napisano 4 Marzec 2008 Oooo Romkol widzę, że warto się pokusić o odwiedziny u ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.