Skocz do zawartości

okolice Poznania vol. 5

kamdrum

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 280
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Na wsi w bibliotece nie mieli... :)
http://www.nienacki.art.pl/a_samochodzik_jezdzi_dzipem.html
Napisano
Sv łuchatek dobre dobre uchachałem sie że hej
autko które kupiłem to Nissan Patrol GR.,niestety ten nie pływa,i raczej nie będzie,ale znam takiego co pływa
http://pl.youtube.com/watch?v=vrS5Y8ByCmA
Napisano
Hehehehe... Łuchatek" dobre! może być jeszcze spłonkers" :)
Bonzo wybierasz się gdzieś z nami, może np. w niedzielę? Chętnie obejrzę na żywo nowy nabytek :)
Napisano
Bonzo, do końca tego jeszcze nie wiadomo, wiadomości o wyjazdach pewnie na Pyrce się pojawią, a ja starym zwyczajem wyślę eskę :)
Właśnie weekend blisko, zgłaszać się kto chętny :D
Napisano
Witam panowie ma ktos moze informacje lub ktos byl w Orzechowie podobno w tamtejszym stawie jest duzo ciekawych fantow.Ponawiam prozbe do PG aby dal ponownie namiary na pyrke POZDRAWIAM
Napisano
Jastrząb - dogadaj się z chłopakami i umów na rzucanie neodymem... Wypijecie jakiegoś Żubra, a dostęp do Pyry na pewno się znajdzie:)
Jak nie w Orzechowie to może gdzie indziej...
Na Pyrce trwają jeszcze experymenty ( przebudowa / nadbudowa / malowanie ).
Poza tym przyjęliśmy zasadę, że dostęp dostaną tam osoby, które osobiście znamy, więc tym bardziej wspólne piwko jest konieczne...
Sv
Napisano
Jastrząb wysłałem ci dostępowego maila, mam nadzieję że tym razem się poprawisz :)
Panowie, z większością jestem w kontakcie, jeśli chcecie się gdzieś wybrać, kontakt do mnie tel/sms!
Romkol wysłałem ci maila :)
Napisano
Myślałem o tym żeby w niedzielę wybrać się w teren znany zainteresowanym :D Zobaczymy co na to Romkol!
Sv, a ty jeszcze nic nie wiesz? Czy też, niestety wiesz :(
Napisano
No jutro raczej odpada chyba, że Siostra się zlituje ale raczej nie przewiduję... Na temat Niedzieli dowiem się jutro...
Napisano
Jutro jak zwykle na parkingu o 9-tej.
myślę że i Sv coś dla siebie znajdzie,w końcu nieistniejące wioski są warte odwiedzenia:)
Napisano
He he... właśnie wypastowałem trepy i mundur naszykowałem...
Biorę ze sobą Bena.
Do zobaczenia.
Napisano

Wytropiliśmy miejsce po starym młynie - odludzie, piękna łąka, lekka ziemia i ładna pogoda...no i guzik wyszło..
a tak fajnie się zapowiadało:)
Sv

Napisano
Piękna pogoda, trafione miejsce i... niestety lipa :( Może kiedyś warto byłoby się jeszcze pokręcić po tej okolicy?
1 x boratynka koronna, 1 x boratynka litewska, 2 pfenning 1874, 5 pfenning 1976, 5 pfennig 1893, 1 x PRL, 1 x wspólczesna, naparstek, guziki i łuski.
Napisano
Wszystko wskazuje na to, że pojadę na wieś - możecie jechać ale rókąt" który Ci wskazałem wczoraj proszę, by obrabiać w mojej obecności:)
Dzisiejszy namiar postaram się wpierw obejrzeć w terenie - chyba w czwartek będę przejeżdżał koło tej miejscówki...
Napisano
Spox Sv, am" to się razem wybierzemy :) Miejsc dosyć na ten weekend :) A dzisiejszy namiar wygląda nawet bardziej apetycznie, daj znać co tam zobaczysz :)
Napisano
Dożyjemy, zobaczymy :)
Słyszałem, że na weekend ma być poprawa pogody... i komu tu wierzyć?
Napisano
Jutro może nie dam rady obejrzeć tej namierzonej karczmy ale w Piątek powinienem mieć też okazję:)
Tak więc liczę, że na drugi tydzień będziemy mieli dylemat do której karczemki zapkuać:) Wstępnie oba miejsca zapowiadają się na dostępne i w miarę dyskretne....
Napisano
Sv, czyli jednak wyjeżdżasz w obce landy :) Spox, poczekają na nas tydzień, i możemy zajrzeć do obu :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie