malinowykrolzabr Napisano 1 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2008 Nie znam się za bardzo ale chciałem sie troche dowiedzieć o tym znalezisku.Może ktoś pomoże?Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Kilka szczegółów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro76 Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Wklej fotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Na ta chwile nic ci powiedzieć nie możemy:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Jakiś dziwny ten malinowykrolzabr . I ten nick też taki dziwny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fritz Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Przepraszam ale o jakim znalezisku mowa, no chyba, że masz na myśli siebie szanowny kolego.Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 to pewnie efekt szampanskiej zabawy goscu nie wie o co w tym swiecie chodzi i szuka podpowiedzi zobaczyl siebie w lusterku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cecholek Napisano 1 Styczeń 2008 Share Napisano 1 Styczeń 2008 Juz wiem , malinowy znalaz w necie strone Odkrywcy . Wiec pyta sie kolegow co to jest ... - ja Tobie podpowiem : odkryles forum - rzecz bardzo cenna i uniaktowa . A tak powaznie to wklej fotki , bo bez tego nikt ci nie pomoze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Czy przypadkiem znalezisko" kol. malinowego nie pochodzi z odkrycia kołdry po noworocznej imprezie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sławek1989 Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Moze kolega znalazł pół litra wódki:-] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik303 Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 Kolego malinowy.Wydaje mi się,że twoje znalezisko to sprawa dla archiwum X...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 i jak zwykle: dużo gadaniny a nikt nie pomógł :DDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leśnik303 Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 jeśli ktoś będzie potrafił pomóc,to z góry gratuluje umiejętności i nominuję do Nagody Nobla.Nie wiem tylko jak nazwać tą dziedzinę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.