dzieci3 Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Napisano 31 Grudzień 2007 Proszę o pomoc,jakość fotki jest taka ,jaki mam w posiadaniu sprzęt.W górnej części tego guzika jest orzełek,rak? rewersu brak rozleciał się.
dzieci3 Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Napisano 2 Styczeń 2008 Dzięki serdeczne,nareszcie jakieś namiary.
Kiler Napisano 3 Styczeń 2008 Napisano 3 Styczeń 2008 Rzeczywiscie wz.19 przypomina, ale moim zdaniem orzel stanowczo za maly. Porownaj zreszta sam, swoj guzik ze zdjeciami guzikow wz.19 zamieszczanymi na forum.
dzieci3 Napisano 31 Grudzień 2007 Autor Napisano 31 Grudzień 2007 Proszę o pomoc,jakość fotki jest taka ,jaki mam w posiadaniu sprzęt.W górnej części tego guzika jest orzełek,rak? rewersu brak rozleciał się.
dzieci3 Napisano 2 Styczeń 2008 Autor Napisano 2 Styczeń 2008 Troszkę lepsza jakość-może ktoś widział taki guzik.
Pytanie
dzieci3
Proszę o pomoc,jakość fotki jest taka ,jaki mam w posiadaniu sprzęt.W górnej części tego guzika jest orzełek,rak? rewersu brak rozleciał się.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.