Skocz do zawartości

Wojennaja Archielogia

Gość boiler

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.klad.hobby.ru/milarch.htm

Zobaczcie Znaleziska,
m.in. FW 190 prawie w całości.
Pozdrawiam, b.
Napisano
Ups,
zapomniałem się przywitać, gdyż jest to mój pierwszy post, choć śledzę Forum już jakiś czas.
Witam Serdecznie Wszystkich, b.
Napisano
Witam!

Ech, matuszka Poccua - ElDorado :) Ciekaw jestem jak u nich z przepisami i zainteresowaniem organów". Bałagan w tym kraju jest, ale w końcu elementy państwa policyjnego w mentalności pozostały.

A ta Foczka... Gdzieś już ją widziałem (Allegro??? :))) Kiedy znalezioną ją w takim stanie? Co do miejsca, to piszą o okolicach Leningradu". Ktoś kiedyś pokazywał Brewstery Bufallo z Finlandii - też niesamowite.

pozdrawiam i zachęcam do logowania,
M.
Napisano
To zdjecie FW-190, to kadr z kamery.Mam wrazenie, ze to ten sam, ktorego zdjecie bylo zamieszczone, a sprawa opisana przez Wojcika w ksiazce Potwory wychodza z ukrycia". Z tego co pisal, to Keszyccy byli bliscy przejecia tej foki" ale koniec koncow, jakis bodaj Angol znalazl lepszego patrona" z KGB i pogonil ylko wojskowa" ekipe Keszyckich.
Napisano
Witam -- faktycznie kadry są z kamery -mamy w posiadaniu film z odnalezienia tego FW -jak i wiele innych znalezisk z rejonu Leningradu.Jesli kogoś by to interesowało moge zamiescic krotkie filmiki na serwerze i podać link.
Pozdrawiam
MTC
Napisano
Witam --zgodnie z obietnicą zamieszczam 3 filmiki z poszukiwań pod Leningradem --i o FW 190 o którym była wyżej mowa.Jeśli bedzie ktoś chętny obejżeć więcej tego typu filmikow to w niedziele zamienie je na kolejne 4 (nie chce wszystkiego na raz wrzucac-bo nam serwer nie wyrobi na zakrętach.
1) www.kolonianet.pl/miczel/ru/xss.avi -szczątki SSmana
2) www.kolonianet.pl/miczel/ru/xzabawy.avi -jak to koledzy z za wschodniej granicy spędzają wolny czas :)
3) www.kolonianet.pl/miczel/ru/xwybuch.avi -pozbywanie sie niewypałów i niewybuchów
4) www.kolonianet.pl/miczel/ru/xfw.avi - to częśc tego filmu o FW 190
Wszystkie filmiki skompresowane są codeciem XVID.
Jakość jest niestety słaba ale ni eposiadam lepszej.
Pozdrawiam
MTC
P.S. Miłego oglądania.
Napisano
Witam
Filmiki sa bardzo ciekawe i robia wrazenie, szczegolnie ten z Fw 190. Chociaz inne tez sa b.interesujace. Fajnie by bylo gdybys mogl wrzocic za jakis czas reszte.
Pozdrawaim Tkir
Napisano
Niema problemu --powrzucam jakieś inne filmiki w weekend(na razie niech ludzie zasysają te wyżej).
Pozdrawiam MTC

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie