Gość Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 http://www.klad.hobby.ru/milarch.htmZobaczcie Znaleziska, m.in. FW 190 prawie w całości.Pozdrawiam, b.
Gość Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 Ups,zapomniałem się przywitać, gdyż jest to mój pierwszy post, choć śledzę Forum już jakiś czas.Witam Serdecznie Wszystkich, b.
beaviso Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 Witam!Ech, matuszka Poccua - ElDorado :) Ciekaw jestem jak u nich z przepisami i zainteresowaniem organów". Bałagan w tym kraju jest, ale w końcu elementy państwa policyjnego w mentalności pozostały.A ta Foczka... Gdzieś już ją widziałem (Allegro??? :))) Kiedy znalezioną ją w takim stanie? Co do miejsca, to piszą o okolicach Leningradu". Ktoś kiedyś pokazywał Brewstery Bufallo z Finlandii - też niesamowite.pozdrawiam i zachęcam do logowania,M.
Frozzer Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 oj znana strona, a moze jakies inne rosyjskie strony?ja nie umiem nic u ruskich wyszukac, cyrylicy nie znam ;P
michalczewski Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 Cala strona jak tez pojedyncze fotki byly juz na forum. Byli tacy co sobie tymi fotkami przypisywali znaleziska takie jak Mg34, Max czy tez ten stos helmow spadochroniarskich (niemieckich).
DTH Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 To zdjecie FW-190, to kadr z kamery.Mam wrazenie, ze to ten sam, ktorego zdjecie bylo zamieszczone, a sprawa opisana przez Wojcika w ksiazce Potwory wychodza z ukrycia". Z tego co pisal, to Keszyccy byli bliscy przejecia tej foki" ale koniec koncow, jakis bodaj Angol znalazl lepszego patrona" z KGB i pogonil ylko wojskowa" ekipe Keszyckich.
MTC Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 Witam -- faktycznie kadry są z kamery -mamy w posiadaniu film z odnalezienia tego FW -jak i wiele innych znalezisk z rejonu Leningradu.Jesli kogoś by to interesowało moge zamiescic krotkie filmiki na serwerze i podać link.Pozdrawiam MTC
kryzys1945 Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 Witam MTC pewnie,że by interesowało.Zawsze warto popatrzeć co u naszych wschodnich braci się kopie.pozdrawiam
MTC Napisano 15 Styczeń 2004 Napisano 15 Styczeń 2004 Witam --zgodnie z obietnicą zamieszczam 3 filmiki z poszukiwań pod Leningradem --i o FW 190 o którym była wyżej mowa.Jeśli bedzie ktoś chętny obejżeć więcej tego typu filmikow to w niedziele zamienie je na kolejne 4 (nie chce wszystkiego na raz wrzucac-bo nam serwer nie wyrobi na zakrętach.1) www.kolonianet.pl/miczel/ru/xss.avi -szczątki SSmana 2) www.kolonianet.pl/miczel/ru/xzabawy.avi -jak to koledzy z za wschodniej granicy spędzają wolny czas :)3) www.kolonianet.pl/miczel/ru/xwybuch.avi -pozbywanie sie niewypałów i niewybuchów4) www.kolonianet.pl/miczel/ru/xfw.avi - to częśc tego filmu o FW 190Wszystkie filmiki skompresowane są codeciem XVID.Jakość jest niestety słaba ale ni eposiadam lepszej.Pozdrawiam MTCP.S. Miłego oglądania.
tkir Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 WitamFilmiki sa bardzo ciekawe i robia wrazenie, szczegolnie ten z Fw 190. Chociaz inne tez sa b.interesujace. Fajnie by bylo gdybys mogl wrzocic za jakis czas reszte.Pozdrawaim Tkir
MTC Napisano 16 Styczeń 2004 Napisano 16 Styczeń 2004 Niema problemu --powrzucam jakieś inne filmiki w weekend(na razie niech ludzie zasysają te wyżej).Pozdrawiam MTC
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.