Skocz do zawartości

Jak w RAJU!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja sie nie obrażam.
Takie jest moje zdanie. Widocznie u mnie nie ma torfu ;-) Tylko to co na tej stronie jest zamieszczane od jakiegoś czasu jest zbyt piękne żeby było prawdziwe. Ale jak chcecie to wierzcie że to wydobyli mi to jest obojętne.

Pozdr Iwan

Ja sie nie obrażam.
Takie jest moje zdanie. Widocznie u mnie nie ma torfu ;-) Tylko to co na tej stronie jest zamieszczane od jakiegoś czasu jest zbyt piękne żeby było prawdziwe. Ale jak chcecie to wierzcie że to wydobyli mi to jest obojętne.

Pozdr Iwan

najciekawsze jest to że wszystkie te foty są dość starannie pozowane krok po kroku wygląda to tak jakby ktoś z góry wiedział co wykopie i gdzie a potem jeszcze wyeksponuje to ładnie przed obiektywem
trochę interesuję się fotografią i jak na moje oko to te foty
są jednak mało spontaniczne jak na tego typu warunki ale cóz zawsze mogę się mylić

Widzę ktoś nareszcie mnie popiera i ma oczy. Co do poprzedniego postu to mogę sie mylić, nie neguje tego nie które przedmioty zrobione z drewna dobrze zakonserwowane" przez matkę ziemie są jak zachibernowane tylko oczyścić z kurzu. Ale czy ktoś z was kiedykolwiek wydobył lub był świadkiem wydobcia tylu fantów w ciągu jednego dnia, i to nie byle jakich fantów i to w takim stanie???? Pozostają nam tylko domysły i pozazdroszczenie jeśli to prawda takich terenów.

Pozdr Iwan

Witam

Wiekszosc z tych fotek jest skopiowane z rosyjskiego forum
(maja ok 10 lat)na tej stronce jest tylko kilka nieskopiowanych fotek. Jak znajde link to podesle. A co do kopania to trzeba miec szczescie bo super fanty w najbardziej strzepanych miejscach mozna znalesc.

Zycze wsystkim polamania lopaty w nadchodzacym sezonie!

Pozdrawiam adrian

dwa pierwsze to normalka,3ci link troszke podejrzany.Ale nie wiem czy pamiętacie odnalezienie skrzyni Monachijskiej 7 Dywizji Piechoty która miała uszczelki ,no i w środku dokumenty,ksiązki,blachy wszystko w pięknym stanie - czyli jest taka mozliwość.Co do zakopka 3ciego mozliwe ze wiedzieli gdzie i po co kopią,ktoś dał im namiar.Pozatym wystarczy spojrzeć na kilka filmów na tubie pt.wykopki w rosji które wrzucał chyba djMhz ,na których widać w jakim stanie są rzeczy z ichniej ziemio-gliny która swietnie knserwuje.pozdro.

thomson, straszny niedowiarek z ciebie i nawet wiem co cię boli! Boli to że inni wyciągają takie fanciory, a człek przeważnie tylko jakieś śmieciory kopie!
A pomyślcie sobie ile sprzętu tam niemcy zostawili!
Przypuszczam że są tam jeszcze takie miejsca w których od zakończenia walk nikt jeszcze nie był!
Jak myślicie?

a ja tam w te fotki jakoś nie wierzę...fakt jest taki, że to nie wygląda na świerzo wyciągnięte z ziemi i zbyt dobrze niektóre rzeczy zachowane. jedna wielka lipa...moze portal sponsoruje Explorer II......:))

No cóż,było już wszędzie chyba ,ale doniosę kaganek wiedzy w najciemniejsze tematy tego forum:)))
http://www.youtube.com/watch?v=w_lUnusvQ28&feature=related
Pod koniec hełm SS - uwaga!!  ZIEMI"!
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie