Moskit1 Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Patron, co to?????? za tekst albo ja tu nie łapię lub ktoś po kacu :))))))))Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 I ten szturm minelabem xs.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazyiwan Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Ja sie nie obrażam.Takie jest moje zdanie. Widocznie u mnie nie ma torfu ;-) Tylko to co na tej stronie jest zamieszczane od jakiegoś czasu jest zbyt piękne żeby było prawdziwe. Ale jak chcecie to wierzcie że to wydobyli mi to jest obojętne.Pozdr Iwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazyiwan Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Ja sie nie obrażam.Takie jest moje zdanie. Widocznie u mnie nie ma torfu ;-) Tylko to co na tej stronie jest zamieszczane od jakiegoś czasu jest zbyt piękne żeby było prawdziwe. Ale jak chcecie to wierzcie że to wydobyli mi to jest obojętne.Pozdr Iwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Puszki i hełmy wygladają jakby dawno temu je wyciagnieto faktycznie z ziemi.Prawdopodobnie leżaki".A sprzet to explorer II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 fajna stronka,to tez jest dobre:http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang=1&i=7641&mm=3&xb=1&vd=1&PHPSSIDW=5b3e9de53421626b5236308954c9c78a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Dla mnie to jakaś podpucha. Jakieś to takie zaświeże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 No tak, jak coś nie jest nieidentyfikowalnym kawałkiem złomu to podpucha... Nie takie cuda się zdarzają, u nas też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic112 Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 najciekawsze jest to że wszystkie te foty są dość starannie pozowane krok po kroku wygląda to tak jakby ktoś z góry wiedział co wykopie i gdzie a potem jeszcze wyeksponuje to ładnie przed obiektywem trochę interesuję się fotografią i jak na moje oko to te foty są jednak mało spontaniczne jak na tego typu warunki ale cóz zawsze mogę się mylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 Może odkopywał skarb dziadka:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazyiwan Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Widzę ktoś nareszcie mnie popiera i ma oczy. Co do poprzedniego postu to mogę sie mylić, nie neguje tego nie które przedmioty zrobione z drewna dobrze zakonserwowane" przez matkę ziemie są jak zachibernowane tylko oczyścić z kurzu. Ale czy ktoś z was kiedykolwiek wydobył lub był świadkiem wydobcia tylu fantów w ciągu jednego dnia, i to nie byle jakich fantów i to w takim stanie???? Pozostają nam tylko domysły i pozazdroszczenie jeśli to prawda takich terenów.Pozdr Iwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FestungGlogau Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Witam Wiekszosc z tych fotek jest skopiowane z rosyjskiego forum (maja ok 10 lat)na tej stronce jest tylko kilka nieskopiowanych fotek. Jak znajde link to podesle. A co do kopania to trzeba miec szczescie bo super fanty w najbardziej strzepanych miejscach mozna znalesc.Zycze wsystkim polamania lopaty w nadchodzacym sezonie!Pozdrawiam adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Twierdza Głogów- imiona i nazwiska pisze się z wielkich liter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2007 Ja osobiście sądzę że fotki są autentyczne!A co do trzonków w granatach i saperkach + farba, to raczej realne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&i=12876&mm=1&vd=1&PHPSSIDW=3e98a692ca7a54da1b4f3e7c78a6075dto było najfajniejsze ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 To jest jakaś zakłamana strona - możecie mówić co chcecie ja i tak w nią nie uwierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 dwa pierwsze to normalka,3ci link troszke podejrzany.Ale nie wiem czy pamiętacie odnalezienie skrzyni Monachijskiej 7 Dywizji Piechoty która miała uszczelki ,no i w środku dokumenty,ksiązki,blachy wszystko w pięknym stanie - czyli jest taka mozliwość.Co do zakopka 3ciego mozliwe ze wiedzieli gdzie i po co kopią,ktoś dał im namiar.Pozatym wystarczy spojrzeć na kilka filmów na tubie pt.wykopki w rosji które wrzucał chyba djMhz ,na których widać w jakim stanie są rzeczy z ichniej ziemio-gliny która swietnie knserwuje.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 Fotki...W posiadaniu zbioru jest teraz Towarzystwo Przyjaciół Gdańska,ale dokładnych szczegółow odkrycia nie znam,moze kto inny sie wypowie.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2007 thomson, straszny niedowiarek z ciebie i nawet wiem co cię boli! Boli to że inni wyciągają takie fanciory, a człek przeważnie tylko jakieś śmieciory kopie!A pomyślcie sobie ile sprzętu tam niemcy zostawili!Przypuszczam że są tam jeszcze takie miejsca w których od zakończenia walk nikt jeszcze nie był!Jak myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 W Rosji-napewno , ale nie w Czechach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 28 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2007 Oczywiście że o Rosje mi chodzi! A i w Czechach przy granicy z Austrią jest nie jeden pełny fantów lasek gdzie się rozbrajali! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 a ja tam w te fotki jakoś nie wierzę...fakt jest taki, że to nie wygląda na świerzo wyciągnięte z ziemi i zbyt dobrze niektóre rzeczy zachowane. jedna wielka lipa...moze portal sponsoruje Explorer II......:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 No cóż,było już wszędzie chyba ,ale doniosę kaganek wiedzy w najciemniejsze tematy tego forum:)))http://www.youtube.com/watch?v=w_lUnusvQ28&feature=relatedPod koniec hełm SS - uwaga!! ZIEMI"!Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 28 Grudzień 2007 Share Napisano 28 Grudzień 2007 na końcu filmu - ostatnie zdanie - wyjaśnia zachowanie ekipy... a zacziom on priszoł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 29 Grudzień 2007 Share Napisano 29 Grudzień 2007 http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&i=12889&mm=1&vd=1&PHPSSIDW=3e98a692ca7a54da1b4f3e7c78a6075dno to tez jest dobre, może juz widzieliscie ale tak sobie wklejam by ci co nie widzieli zobaczyli. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.