haupttman Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 http://www.detektorweb.cz/index.4me?s=show&lang=1&i=12928&mm=3&xb=1&vd=1&PHPSSIDW=3e98a692ca7a54da1b4f3e7c78a6075d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
$pier$ Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Co prawda to prawda, jak w raju... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Mają chłopaki dobre miejscówki to kopią,nie ma sie co dziwić.Jakis dziewiczy teren znalezli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 SZOK.U nas to juz nie ma takich dziewiczych terenow.A moze...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 U nas to wszystko na 3 m z ziemi powyrywane :))))Głowa do Góry Zwierzu - a nuż trafisz nieodkryty bunkier popartyzancki - legendy legendami, ale po przypadkach znalezisk z lat 60, z okolic północnej kieleczyzny, to sądzę, że wiele jeszcze czeka na odkrycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Dużo rzeczy jeszcze w ziemi leży nieodkrytych,coraz mniej ciekawych miejscówek juz u nas,a coraz wiecej ludzi z wykrywkami na polach i okopach chodzi.Taka prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Masz racje acer...Ech,odkryc taki bunkier.Chyba bym tam z tydzien siedział nie idąc do domu.A odnosnie postu terenowca69 o coraz wiekszej ilosci ludzi z wykrywkami to przypomniał mi sie spotkany w lesie jegomosc w dobrze skrojonym garniturze,z wykrywką typu jabel i...psem pekińczykiem.:):):)ZAMUROWAŁO MNIE!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Witam Chciałbym tu zauważyć ze bardzo dobrym stanie są te rzeczy nie!!!!! Ciekawe czy to w jednym miejscu)))) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terenowiec69 Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 zwierzu,ja w tym sezonie to mialem ze trzy spotkania z poszukiwaczami,tłoczno sie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 A tak bez zartów to masz racje terenowiec.Ja na co drugiej wyprawie spotykam kogos.A jeszcze 5-7 lat temu było czysciutko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 A nie wie ktos czasem z którego roku te fanty na linku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 Wydaje mi się że foty to nie są aż tak stare! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 I racja panowie, poszukiwaczy coraz więcej, tak więc z dnia na dzień szanse maleją! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 Ja osobiście nie latam już po ogólnie znanych w mojej okolicy okopach, czy ziemianach!Szkoda czasu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 Nie wiem jak w inny rejonach kraju sytuacja wygląda!Bo u mnie jest tak:Latasz jak durny przez cały dzień i może tam jakiś hałerek wytargasz, ale co z tego jak go strach w ręce wziąść, bo rozsypać się może! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 A pewnie że od czasu do czasu ktoś coś (ponoć?)ciekawego trafi! Ale to tylko opowieści, no chyba że to ja mam tylko pecha! hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 Według mnie jest tylko jedna szansa na miejsca z interesującą zawartością!A mianowicie tam gdzie wszyscy kopać się boją, bo naprzykład kopać nie wolno lub nie wypada!Wiem że zaraz pewnie posypią się w kierunku mojej osoby oskarżenia np: że ryję stanowiska archeo, lub cmętarze!I stanowczo zaprzeczam tego typu insynuacją! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 Osobiście to zawsze zazdrościłem mijscówek chłopakom z pomorza! Zawsze jak dopadał mnie leń i zwątpienie, to wystarczyło mi naoglądać się fotek z Mierzeji lub Helu!I wtedy BUM!Chwila moment, pełna mobilizacja, piszczała, łopata i naprzód! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Haupttman Ty sie nagadasz:P Co do miejscówek to wszystko zależy gdzie się kopie. Jak sie idzie do jakiegoś lasku koło Warszawy to nie dziwne że pełno ludzi, ale pojedź na przykład na jakąś wioskę w okolicach Zamościa, wątpię czy kogoś tam spotkasz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haupttman Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 Oj bracie, to kawał drogi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wombacik Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Prawda , panowie jest taka ze i na Helu wkoncu zabraknie fantow. No chyba ze wyrastają jak grzybu po deszczu. Co do faktu , ze coraz ciezej jest cos znalesc , jesli sie chodzi to zawsze coś" sie znajdzie a z drugiej strony ludzie w tych czasach i z tym prawem ktore mamy w Polsce , czasami wolą sie nie wypowiadac jakie fanty ich spotkały.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wombacik Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Prawda , panowie jest taka ze i na Helu wkoncu zabraknie fantow. No chyba ze wyrastają jak grzybu po deszczu. Co do faktu , ze coraz ciezej jest cos znalesc , jesli sie chodzi to zawsze coś" sie znajdzie a z drugiej strony ludzie w tych czasach i z tym prawem ktore mamy w Polsce , czasami wolą sie nie wypowiadac jakie fanty ich spotkały.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crazyiwan Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Witam Jeśli chodzi o moje skromne zdanie to fot z tego portalu nie uważam za poważne. Ktoś mnie nazwie niedowiarkiem ale nie wmówi mi nikt ze ze każda np pucha p-gaz bedzie w stanie taki jak na tych fotach po 60 latach w ziemi. Ludzie czy wyście jeszcze nic nie wykopali z ziemi???? Mało tego amunicja w tasmach sie jeszcze swieci, czy tak wygląda wyciagnięta z ziemi?? inny przykład jaki trzonek z łopaty drewniany wytrzymie 60 lat i to w wilgoci?? To chyba są wystarczające przykłady że to są fanty skupione w to miejsce, i a nie wydobyte i to z jednego obszaru. ALe to tylko moje skromne zdanie.P.S. u nas zawsze będzie cos do wyciągnięcia tylko trzeba wiedzieć gdzie.Pozdrawiam Crazy Iwan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skok Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 crazyiwan z wody to widzę Ty chyba tylko gacie podczas prania wyjmujesz :-)Trzonek od łopaty wytrzymie" tak jak i wytrzymie" trzonek od hanta. Archeolodzy wyciągają z bagien i torfowisk dzidy z drewnianymi trzonkami mające po parę tysięcy lat.Pozdro i bez obrazy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 27 Grudzień 2007 Share Napisano 27 Grudzień 2007 2 metry torf - wytrzy miewoda - wytrzy miegieneralnie - wytrzy mie ....PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.