banderas Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 Witam.Wiem że w kraju kopie kilka pań,mialem przyjemność spotkać w terenie pare kobiet,jestem pod wrażeniem ich skuteczności w terenie a jednocześnie podziwiam ich skromność w wychfalaniu się fantami,to są profesjonakistki, dużo możemy się od nich nauczyć.Piszę bo może pora poznać te mistrzynie,może któraś kliknie i coś odpowie.Dziewczyny-jesteście dumą poszukiwaczy.Ciekawe czy Iza też kopie, zawsze biega z notesem i mikrofonem.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 W tym kraju wiele kobiet, dziewczyn i bab kopie"....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_rodzynka_ Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 no dobra... przyznaję się.......kopię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Oby nie w kroczę:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 :D !Ale nogami w pościeli tak:))Na poważnie podziwiam hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 U mnie w Nidzicy jest jedna księżniczka z wykrywką. Szpulka pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 U nas niestety zadnej damy nie ma a szkoda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 A co, smutno wam samym na wykopkach ?hahahaha :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dago2 Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 Smutno, smutno. Szpulkę znam tylko internetowo" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 ooooo rodzynka sie odezwała-wspominam mile spotkanie w terenie, zero gadki-max kopania,rodzynka porusza się szybko w terenie,skuteczna jak holera,po jej przejściu nie ma co szukać.Karp-bądż milszy{dziwne-świeta a karpik jeszcze żyje}.pozdro i czekamy na następne panie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 banderas - poczucia humoru nie masz ?Matcho jak oryginał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 A banderas co taki milutki dla kobiałek- desperados czy co?:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 26 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 26 Grudzień 2007 Acer. poczucie humoru mam za trzech-nie płosz dziewczyn.Karpiu krulewski-w szczecinie jest pani która kopie profesjonalnie i perfekcyjnie,może ja znasz, ja nie będę podawał nicku, jak będzie chciała to sama się ujawni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Grudzień 2007 Share Napisano 26 Grudzień 2007 co sie mu dziwicie, w koncu Antonio:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.