Saper93 Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Napisano 23 Grudzień 2007 Witam!Swojego czasubyło o tym kilka tematów, ale oprócz kilku odpowiedzi, nie zrobilismy nic więcej:( Mielismy pisać maile do prezydenta, premiera. Kurcze zrobmy coś zeby nasze poszukiwanie było legalne!!! mam takie piękne miejscowki, ale niestety są one połozone w dość publicznych miejscach:( np. parki:( Pewnie też większość z was przyjaciele, ma na oku park niedaleko lub dalej domu:) A więc chce aby ten temat, poruszył choc częsć nas. Trzeba zawalić skrzynke pocztową, mailową jakieś ważnej, wpływowej osoby! Szkoda ze nic nie jest wspomniane w prawach wymagających do wprowadzenia, warunkiem wejścia państwa do unii europejskiej:( Pozdrawiam i licze na poparcie!
Ados2 Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 saper jestem jak najbardziej za a masz jakiejś konkretne pomysły i o jaką wpływową osobę chodzi :) Pozdrawiam Ados2
Saper93 Napisano 23 Grudzień 2007 Autor Napisano 23 Grudzień 2007 Dziekuje za jak mam nadzieje DOTYCHCZASOWE poparcie:) No mysle o kimś z władzy ustawodawczej. Mozna też napisać to mediów. Pozdrawiam!
karpik Napisano 23 Grudzień 2007 Napisano 23 Grudzień 2007 http://www.po.org.pl/forum/viewtopic.php?p=146816.
kuba321 Napisano 24 Grudzień 2007 Napisano 24 Grudzień 2007 Jestem za ;] Może ogólnopolski zjazd i mała manifestacja? Jak wsześniej pisałem czekam na wyznaczenie terminu spotkania z posłem PO z mojej okolicy. Z wykształcenia Historyk. I tak nic nie zdziałam, ale zobacze co w ogóle myśli na ten temat. Jeśli Pan J. będzie przychylny to ukaże się artykuł w moim regionalnym BRUKOWCU i szanownych kolegów nie omieszkam poinformować :] Jeśli natomiast spotkanie niczego nie wniesie to z gazetą dam sobie spokój i poszukamy czegoś innego :] Od czegoś trzeba zacząć, więc zaczynajmy, bo od samego gadania... sami wiecie....CirrusCX
Saper93 Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Napisano 24 Grudzień 2007 No, z ta manifestacją to byłby problem, bo mam tylko 15 lat:( Dzekuje ze mnie pan obronił, panie suchy ss! Pozdrawiam i zcachęcam innych do poparcia!
Saper93 Napisano 24 Grudzień 2007 Autor Napisano 24 Grudzień 2007 No, to chyba nie wypaliło. Szkoda bo park bedzie musiał poczekać na lepsze czasy, o ile dozyje. Dziekuje panom:-perys'owi-mjut'owi-ados'owi-kitolif'owi-ddr'owi-karpik'owi-suchemu ss-cirrus'owi CXza poparcie mnie. Wbaczcie, chciałem dobrze. Moze ludzie mają jakies wtyki w np. policji? Nie wiem, ale ja takowych nie mam. Pozdrawiam i dziekuje Saper.
kuba321 Napisano 24 Grudzień 2007 Napisano 24 Grudzień 2007 Spoko Saper93 - jeszcze pierwszy będziesz wtykał flagę na barykady :) Może w końcu coś się zacznie dziać. Pozdrawiam....CirrusCX
cromags Napisano 30 Grudzień 2007 Napisano 30 Grudzień 2007 A na forum PO Koledzy się wpisali? Około 70 wpisów w naszej sprawie tam już się pojawiło.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.