cecholek Napisano 20 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 20 Grudzień 2007 Nastała zima i czas na rozmyślanie . Hmmmmmm , przeglądam Wasze posty - jak chwalicie się swoimi trafieniami . I tak się właśnie zastanawiam - skoro jest nas w całym kraju tysiące i każdy coś prawie codziennie wykopuje - to co my będziemy kopać za 10 lat ?!! Przecież nasze zasoby w końcu się skończą ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pit_100 Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Może za 10 lat pojawią się zbieracze polmosów?:) Teraz już jest krucho z fantami, a za 10 lat przy takiej eksploracji to nawet o łuski będzie trudno. Wtedy albo z łezką w oku będziemy oglądać stare dołki i fotki na odkrywcy, albo białoruś i ukraina wejdą do UE i będzie po kłopocie:)) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bynio6310 Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Nasza kochana ziemia kryje tyle skarbów że jeszcze i za 20 lat będziemy znajdować fajne fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraktal Napisano 20 Grudzień 2007 Share Napisano 20 Grudzień 2007 Ja drugi sezon regularnie ryję to samo pole i fanty ciągle wychodzą, a wy się martwicie, że za mało ziemi w Polsce..Cecholek wleć do mnie z tematem historycznym (Sobieski albo Napoleon) to Ci smutki przejdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 to samo co teraz -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 każde pokolenie zostawi po sobie jakiś ślad dla następnego.pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 21 Grudzień 2007 Share Napisano 21 Grudzień 2007 no tak fantów mniej , a co poniektórzy nawet łuski sprzedają na złom , bo jest ich teraz od %$#@ , a dla kolejnych pokoleń zostaną polmosy.pozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 A ja już zacząłem kolekcjonować polmosy i mam już całkiem dużą kolekcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szendzielarz z. Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 co bedziemy kopac za 10 lat ?to co teraz czyli kartofli ,buraki i inne rosliny okopowe !pik78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Grudzień 2007 Share Napisano 22 Grudzień 2007 gdy zacznie brakowac fantow to wielu z Nas przezuci sie pewnie na plaze, w poszukiwaniu drobnych i innej drobnicy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.