marcjew Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 Panowie to sie nigdy nie skonczy jezeli prawo sie nie zmieni!Statystyki nie moga byc malejace.http://www.policja.pl/portal/pol/4/4137/Eksplozje_materialow_i_urzadzen_wybuchowych.html
marcjew Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 To porownanie troche nie na miejscu ale...Dajmy na to w 2006r.zatrzymano 99 kolekcjonerow w 2007 bedzie ich o 5% wiecej itd.Moze ktos ulozy rownanie matematyczne heheheh.
leszek84pp Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 wszyscy w jednym worku z gangsterami ?
to17071990 Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 Faktycznie. Kamikadze zdarzają sie jeszcze kamiekadze 62 lata po wojnie...
marcjew Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 Niech sie lepiej za burdele wezma a od pasjonatow odczepia.Jaki ten kraj jest p....y!!! Prawa są jak pajęczyny, poprzez które przedostają się wielkie muchy, a w których więzną małe. — Charles Louis de Secondat de Montesquieu
a.korbaczewski Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 w kartonie mina przeciwpancerna i 2 moździerze"- to musiał być albo mały moździerz, np to ubijania czosnku albo duży karton.- a czy czasem to okrągłe w pudełku na zdjęciu to nie jest magazynek od pepeszki?
szendzielarz z. Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 Tatusia do pierdla,szczeniaka do ochronki.Ja jako wyborca PiS nie widzę tego inaczej!
leszek84pp Napisano 20 Grudzień 2007 Napisano 20 Grudzień 2007 ja bym się tłumaczył-że źle zinterpretowałem fakt likwidacji granic
pokemon Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 To jest przykład z serii Sąsiadowi przeszkadzało".Niestety coraz więcej takich wszystko-maniaków mieszka wśród nas, więc uważajcie. Kablują dosłownie wszystko na prawo i lewo. Wszystko im przeszkadza bo tak: kury przestają się nieść, żona straciła pokarm w piersiach, w nocy psy szczekają i ABW jeździ na sygnale, a wszystkiemu winni są poszukiwacze skarbów- taka nowa nacja :)))
kondek Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 Najbardziej mi sie podoba w tym że znalezli dwa moździerze :-) Policjanci znaleźli w kartonie minę przeciwczołgową, dwa moździerze, hełm, granat oraz pojedyncze sztuki broni palnej, pochodzące prawdopodobnie z okresu II wojny światowej." Hehe jakas super tajna wersja chyba nie widoczna dla ludzi.Jak to opatentuja to jeszce kase zarobią:-).A swoja droga to nie trzeba dużo wyobrazni by niewypałow ,niewybuchow,min i inneg g.... do domu nie znosic.Jak ktos chce szybko zejsc z tego swiata to niech sam schodzi jego wolna nie przymuszona wola.Nie jestem za kapowaniem i narpierw kazalbym temu sasiadowi z tym wyp ..... Z drugiej strony za ściana może mieszkac rodzina z małym dzieckiem i wcale sie nie dziwie temu sąsiadowi ze zakapował.Poza tym trzeba pamietac ,że w tych mieszkaniach ludzie maja majątek swego zycia a jeden przyj... moze im to wszystko rozwalic.
leszek84pp Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 nawiązując do niektórych wypowiedzi widzimy że aparat propagandy zadziałał zgodnie z założeniami,a tak naprawdę nie wiemy czy były tam przedmioty niebezpieczne,jednak sporo wyroków już padło -dziwi fakt że w tym środowisku,a z resztą o czym mowa-większość z nas na półkach ma np.pluszowe misie i samochodziki na resorach.pozdrawiam.
storczyk Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 http://www.gp24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071219/AKTUALNOSCI/517840295/-1/aktualnosci
leszek84pp Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 storczyk-a co chciałeś dodać od siebie ?
szendzielarz z. Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 Storczyk sie spieszyl do szkoły ,wiec umiescil tylko link do strony ! Eh te nasze pociechy ...
leszek84pp Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 szendzielarz z.-normalnie mnie rozwaliłeś ,:)pozdrawiam.
Swiety82 Napisano 21 Grudzień 2007 Napisano 21 Grudzień 2007 he he, Panowie do tej pory się śmieję :)))
storczyk Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 Koledzy, koledzy... strasznie się zawstydziłem:-P... nic nie napisałem, bo wpadł po mnie właśnie kumpel z piszczałka i wyskoczyliśmy na ostatnie chyba w tym roku kopanko. Szkoły wszelakie skończyłem dość dawno temu (niestety). A komentarz...cóż, w naszym kraju można iść do ancla za posiadanie zardzewiałego karabinu, z którego nikt już nigdy nie wystrzeli, ale to ,że posiadam materiały wybuchowe zakupione w markecie Real (na Sylwka), za pomocą których da się wysadzić pół chałupy ,nikogo nie interesuje. A swoją drogą ci goście z artykułu do najbardziej rozgarniętych nie należą... Darz grunt! Wesołych Świąt, Koledzy!
TIX Napisano 22 Grudzień 2007 Napisano 22 Grudzień 2007 przeczytaj sobie definicję materiału wybuchowego a myśle że wydedukujesz że to co jest w sklepie nie pasuje do definicji. Wielka petarda z trupią czachą to 90% tekrury i ładunek wielkości ołówka :) (ładunek pirotechniczny a nie wybuchowy)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.