Gość Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 Prosze o pomoc w identyfikacji naszywki którą ostatnio nabyłem przypadkiem i nie moge jej zidetyfikować wygląda na III rzesze może ktoś wie coś bliżej .Byłbym wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 Prosze o pomoc w identyfikacji naszywki którą ostatnio nabyłem przypadkiem i nie moge jej zidetyfikować wygląda na III rzesze może ktoś wie coś bliżej .Byłbym wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 photo, please:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MANIEK Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 a oto skan naszywki który zapomniałem wcześniej dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 A nie jest to do góry nogami.Jak dla mnie to coś z nurkiem, jednostka Kriegsmarine?pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 13 Styczeń 2004 Share Napisano 13 Styczeń 2004 wygląda na naszywkę specjalności wojskowej... nurek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.