acer Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2007 http://www.kinopolska.pl/szczegoly.php?data=2007-12-27&id=567227. 12. 2007Przy ogladaniu trzeba uważać żeby nie oszaleć i kolbą w ekran przyłożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Nie wiedziałem acer że z ciebie taki miłośnik twórczości Wajdy;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Tego filmu nie da się zaklasyfikować. Każdy zobaczy w nim to co chce zobaczyć. Zależy przez jaki pryzmat wartości, odczuć i światopoglądu go oglądasz, takie rzeczy dostrzeżesz. Ja bym to nazwał sentymentalnym rozliczeniem z przeszłością, rozdartego wewnętrznie człowieka, który zarazem kocha to co minęło i nienawidzi z tego z powodu, że skończyło(bezsilnie i na około szuka winnych, ale wśród najbliższych, a nie wśród sprawców tej sytuacji ). To może wyjaśnić sposób reżyserii i treść tego filmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 16 Grudzień 2007 Share Napisano 16 Grudzień 2007 Kampfgeschwader Lotna" :):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 16 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2007 Zaraz chyba odbiezpieczę mojego Visa :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 17 Grudzień 2007 Share Napisano 17 Grudzień 2007 Acer napisał:Przy ogladaniu trzeba uważać żeby nie oszaleć i kolbą w ekran przyłożyć"Kolbą? Szabelką Acerze, szabelką! Zgodnie z filmową wizją miszcza. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrK-ski Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Jak mi się wydaje, w tym filmie Polacy nie oddają ani jednego strzału!!!Tylko sieką szablami.To jest absolutna beznadzieja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herbstnebel Napisano 23 Grudzień 2007 Share Napisano 23 Grudzień 2007 Tiaaaaaaaaaa........ Wajda-Bajda i średnio co trzeci film filmem życia", ale niech mu tam będzie. Jak ktoś chciałby avikiem na Święta dostać, to mail pod nickiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.