nico Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Napisano 11 Grudzień 2007 tak jak w tytule cywilna czy może wiskowa
8total4 Napisano 11 Grudzień 2007 Napisano 11 Grudzień 2007 masz ją przecież zidentyfikowaną na forum PS, nie sądzę aby ten,kto ją identyfikował nie znał się na rzeczy.pozdro!
nico Napisano 11 Grudzień 2007 Autor Napisano 11 Grudzień 2007 napewno przeczytał napis co i ja tez potrafie ale chodzi mi o to czy to cywilna czy może wojskowa blaszka
8total4 Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 wyraźnie odpisał jaka to organizacja.nie rozumiem o co sie dochodzisz..MKF(pozdro;) napisał:'Odznaka Wszechrosyjski Związek Miast", organizacja jakby to powiedzieć humanitarna, coś chyba a'la Caritas.'jasno tlumacząc, była to organizacja ochotnicza, o charakterze charytatywnej.pozdro!
MK Napisano 12 Grudzień 2007 Napisano 12 Grudzień 2007 nico, tak, przeczytałem napis, poszukałem po necie i coś się znalazło. 8total4 jasno wytłumaczył, jeśli moje tłumaczenie było zawiłe :)Pozdrawiam
Pytanie
nico
tak jak w tytule cywilna czy może wiskowa
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.