Skocz do zawartości

7TP

Gość panzergrzes1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dzieki saper.Ale ja chce dac swoja ale ktos musi ja wrzucic
.Przesle! Saper masz jeszcze jakies inne fotki 7TP?
Napisano
Niestety nie mamy więcej 7TP,mamy vickersa jednowieżowy polski+ tankietka TKS3w malowaniu z przed 35 roku.A jak chcesz to prześlij foty na mojego prywa to wrzóce na forum. Pozdrawiamy Kornel i Saper.
Napisano
Bjar wyslalem jeszcze raz powinno byc dobrze!!

pozdrawiam Grzes
Napisano
DZieki Bjar ale kolo zle wyszlo sprobuj jeszcze raz!!!

dzieki
Napisano
Jeśli to ma być zagadka, to dla mnie za trudna. Nie mam tak szczegółowych rysunków, żeby powiedzieć, że to nie jest T-26 ale 7TP. Ale pewne detale zdają się na to wskazywać. A odpowiedź jest pewnie na odlewach wahacza?

Pzdr,

jotes
Napisano
Albo po wzmocnieniu, nie trzeba liczyć piór ;-) Podejrzewam też, że mogą się różnić kształtem wykroje blach kadłuba biorąc pod uwagę skalę produkcji w ZSRR...

Pzdr,

jotes
Napisano
Grubosc plyt 17 mm.cos jeszcze?T26 sklada sie z dwoch czesci.Chodzi mi o bok kadluba,a tu jak widac z 3 plus znaki URSUS na lapach zawieszenia.

pozdrawiam
Napisano
Faktycznie, mój link zawiera zdjęcie zdobytego na froncie wschodnim T - 26. Nie przyjżałem się zbyt uważnie, tylko zasugerowałem tematem aukcji, że jest to 7TP. Sorry:) Dzięki za zwrócenie uwagi

Pozdrawiam
Marcin
Napisano
Mialem okazje ogladac T 26 i bok sklada sie z 2 czesci z tym ze przednia jest dosys dluga a tylnia krotsza.Sowiecki
pomysl ale prosty!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie