lain Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 naboje do rakietnicy,3 wieka od skrzynek na ammo od mg(tak mi się wydaje),pod nimi gaśnica,buty,strzępki ksiązek niemieckich i czasopism,jednym słowem śmietnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Tak wygląda miejsce po skończeniu przez nas pracy - aby uciąć dziwne pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Później czas na odpoczynek na polu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 ale bez rewelacji.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Piękne trafienie .Gratulacje.Maskowanie wykopu super.Jak widać można jeśli się chce.Tak trzymać chłopaki. Z takimi to by się chciało i pokopało bez stresów. Reszta wandali niech bierze przykład jak powinien wyglądać teren po wykopkach.Pozdrawiam efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 dzieki efes! wyszło dzisiaj duzo hivi,rus frw,masa firm z czego jedna z Rio de Janeiro:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Gratuluje znaleziska, współczuje czyszczenia :P Czyszczenie tego to koszmar... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 moze to firma z Rio, ktora potem organizowala przerzut bylych ss-manow do Brazylii ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Nawet w domu nie siadam na laurach;)Przeglądając dziś neta, natknąłem się na coś takiego jak odważnik kubełkowy". I wtedy mnie trzasło- przeca znalazłem kiedyś taki kubek(chyba nawet dwa):)Przeszukałem dwie reklamówy ze złomem i jest!!Szkoda, że tak ubogo sygnowany- tylko 4Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 o!też mam taki w środku sygnowany :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Pokaż sygnaturki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Twój napewno pruski. Mój pewnie też. Jak zważysz to pogadamy.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 http://img86.imageshack.us/my.php?image=dsc01085ad9.jpgCzy to po lewej(na górze skórzane, na dole miedź)nie jest przypadkiem do podtrzymywania bagnetu przy pasie??Znalezione z mauserami pierwszowojennymi, tak jak hak mundurowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 To nie to kolego - żabka do bagnetu wygląda zupełnie inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Dzięki.nalezione z mauserami pierwszowojennymi"- chodzi oczywiście o łuski;)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Tak sobie...Ja jestem ciszą przed burzą;) http://img88.imageshack.us/my.php?image=dsc01090iz1.jpgPozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Ja nie narzekam :) Gapa samoróbka - niestety inwalida :(, jakieś marki narzędziowe, były nawleczone na drucie, sygnet z WEST WALL, niesmiertelnik Hydrierwerke, grzebień samoróbny :P i takie pierdołki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 i to.Podro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 27 Styczeń 2008 Share Napisano 27 Styczeń 2008 I już grzmi:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmland Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 A ja pokaże swoje wczorajsze Głowa konie z mosiądzu albo z brązu z większą przewagą na mosiądz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmland Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 z przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.