Czarek Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 o kurde...sorki link pomyliłem:)http://www.helmy.w8w.pl/dunski%20wz.23.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 To było widać łatwe:)Na moim emblemat jest dużo niżej.Dzięki przy okazji za id.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 no ten emblemat mnie po prostu rozwalił-śliczny jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Takie coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnyX Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 ojej a co to za krzyz ?? Ciekawi mnie to ....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 I jeszcze foto całego;)Żadnych dziur, gruba blacha, tylko nie wiem jak się za niego zabrać, żeby nie zniszczyć odznaki...odczepić?Darz dół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Powrót do szarej rzeczywistości.1pf.danzig,maszynka do golenia sygnowana,odkazalnik,bizuteria jakas tandetna,i w tle resztki maski pgaski.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Powrót do szarej rzeczywistości."Przez ten złom zapomniałem pogratulować medalu!!!Mniam.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lain Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Kolega do mnie przed chwilą: zdajesz sobie sprawe ze to w lapach mogl miec adolf?":PDzięki Karpik,jaki złom:) hauer super.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Jak najbardziej odczepić znaczek,a po odczyszczeniu hełmu przyczepić ...i cyknąc fotkę i dać do hełmy kolekcje vol.10:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Tak wygląda rejon działań. Spróbujemy;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Delikatniutko, powolutku i z wyczuciem powinno wyjść. Byle bez pośpiechu. Gratuluję fajna sprawa.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 \\Oj Karpik gratulacje w gardle sciska;;;))))) udanej konserwacji Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 e-spoko spoko nie takie emblematy się zdejmowało-leciutko maleńkim śrubokrętem podważamy i pomału po kilka mm i przerwa i znów to samo i odegną się blaszki ładnie,ważne zeby nie odgiąć od razu bo zostaniesz z 2ma kawałeczkami mosiądzu w łapkach!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gomp Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Karpik-gratulacje ale....Gdzie i co tam robił Duńczyk??pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Czarek- nie zaszkodzi odznace trochę wd-40?Kolega mówił,żeby wiginać na ciepło...gomp- znaleziony przy stanowiskach flaku.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Wyszła bez problemu:)))))Dziękuje koledzy:)Teraz to najgorsze- żelaztwo....zalałem" WD i niech czeka na swój czas;))Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Karpik to się nie umywa do Duńczyka, ale zawsze coś)))))))Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moskit1 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 A TU TAKI (((((Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martian. Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Uffff... Karpik cieszę się, że poszło, ponieważ zapomniałem napisać w poprzednim poście, że robisz to na własną, odpowiedzialność;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Efekt eksploracji małej plaży, fantów nie było to chociarz troche bilonu wpadło :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Super pogoda, ludziska miłe, tylko tej plaży mało;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Co do odznaki, brałem pełną odpowiedzialność,Ale rady fachowców bardzo potrzebne w takim wypadku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Karpik mam pytanie jak pozbywasz sie tej rdzy na halerze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Jeszcze nie wiem. Poczytam za i przeciw, jakiś kurs u indjańskiego wodza, zobaczymy:)W żalazie jestem marny:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.