mjut Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Napisano 8 Grudzień 2007 nie mam pojęcia co to jest, grubość około 6mm, napis RMS2.z góry dzięki!
mjut Napisano 9 Grudzień 2007 Autor Napisano 9 Grudzień 2007 hmmm ciekawe rzeczy ...jak to łuska może człowieka zaskoczyć..
rycerz Napisano 10 Grudzień 2007 Napisano 10 Grudzień 2007 hmmm Ja bym raczej opstawił eż jest to kawałek złamanego ruszta z pieca - PiecykaPozdr.
mjut Napisano 10 Grudzień 2007 Autor Napisano 10 Grudzień 2007 powiem ci tak, nie zdziwiłbym się, że jest to część piecyka, bo teraz kojarzę, że niedaleko miałem kawałek rusztu, kumpel kawałek kociołka...całkiem możliwe. z resztą i tak nikt pomysłu na to nie ma. a jutro kolejna zagadka, bo teraz nie chce mi się tyłka po aparat ruszyć:) swoją drogą ciekawą miejscówkę w końcu trafiłem:))
mjut Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Napisano 8 Grudzień 2007 widzę, że lipa z tym czymś...cholera wie czy to jest w ogóle militarka...
Pytanie
mjut
nie mam pojęcia co to jest, grubość około 6mm, napis RMS2.
z góry dzięki!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.