tottek Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Napisano 6 Grudzień 2007 Witam!Wpadło mi to w ręce jakiś czas temu. Niestety mam problem z identyfikacją osobnika. Może ktoś go zna?
tottek Napisano 8 Grudzień 2007 Autor Napisano 8 Grudzień 2007 Musiał byc zasłużony skoro mu takie popiersie fundnęli, też mi się z jakimś komunistą kojaży. Dzięki wszystkim!
tottek Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Napisano 6 Grudzień 2007 E... z pełnym szacunkiem ale .......podobieństwa to ja tu nie bardzo dostrzegam.
tottek Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Napisano 6 Grudzień 2007 Witam!Wpadło mi to w ręce jakiś czas temu. Niestety mam problem z identyfikacją osobnika. Może ktoś go zna?
tottek Napisano 6 Grudzień 2007 Autor Napisano 6 Grudzień 2007 Jeszcze jedna fotka, Z góry dzięki. Pozdro!
abcd Napisano 6 Grudzień 2007 Napisano 6 Grudzień 2007 Charakterystyczna zapięta pod szyję bluza mundurowa kojarzy mi się z Armią Radziecką.
Pytanie
tottek
Witam!
Wpadło mi to w ręce jakiś czas temu. Niestety mam problem z identyfikacją osobnika. Może ktoś go zna?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.