bolas Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2007 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2007 Film jest rewelacyjny jeżeli chodzi o przekaz dokumentalny, który niesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2007 Generalnie mógłbym tu wstawiać każdą klateczkę i na pewno wzbudziła by zainteresowanie wielu z Was ... ;) Ale lepiej sobie ten film obejrzeć samemu. Szczególnie polecam - zwłaszcza, że idą święta a z nimi nieco wolnego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Pet!Bardzo DZIĘKUJĘ za ekstra namiar!Bolas!Podzielam zachwyt! Pozdro dla wszystkich!PS. Małe sprostowanie. Moim zdaniem to nie adomski nagant" a 8 mm Lebel wz. 1892 (czasami w literaturze przedmiotu występuje jako St. Etienne)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pet Napisano 15 Grudzień 2007 Share Napisano 15 Grudzień 2007 Drodzy Koledzy. Moje serce i oczy cieszą się wraz z Waszymi. Źródło to wspaniałe - filmy fabularne, dokumentalne, kroniki PAT i PKF , ...Super po prostu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 18 Grudzień 2007 Share Napisano 18 Grudzień 2007 Bardzo miłe ze strony Kino Polska, że dziś ponownie uraczyła swoich widzów Płomiennymi sercami"... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavlo777 Napisano 2 Styczeń 2008 Share Napisano 2 Styczeń 2008 a juz myślałem, że takich filmów po prostu nie ma.. miód na moje skołatane serce :) bolas: St. sierżant nie z nagantem, ale już prędzej z lebelem, ewentualnie z s&w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.