bolas Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Napisano 15 Grudzień 2007 Film jest rewelacyjny jeżeli chodzi o przekaz dokumentalny, który niesie.
bolas Napisano 15 Grudzień 2007 Autor Napisano 15 Grudzień 2007 Generalnie mógłbym tu wstawiać każdą klateczkę i na pewno wzbudziła by zainteresowanie wielu z Was ... ;) Ale lepiej sobie ten film obejrzeć samemu. Szczególnie polecam - zwłaszcza, że idą święta a z nimi nieco wolnego czasu.
mowglyn Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Pet!Bardzo DZIĘKUJĘ za ekstra namiar!Bolas!Podzielam zachwyt! Pozdro dla wszystkich!PS. Małe sprostowanie. Moim zdaniem to nie adomski nagant" a 8 mm Lebel wz. 1892 (czasami w literaturze przedmiotu występuje jako St. Etienne)...
Pet Napisano 15 Grudzień 2007 Napisano 15 Grudzień 2007 Drodzy Koledzy. Moje serce i oczy cieszą się wraz z Waszymi. Źródło to wspaniałe - filmy fabularne, dokumentalne, kroniki PAT i PKF , ...Super po prostu:)
mowglyn Napisano 18 Grudzień 2007 Napisano 18 Grudzień 2007 Bardzo miłe ze strony Kino Polska, że dziś ponownie uraczyła swoich widzów Płomiennymi sercami"... :)
pavlo777 Napisano 2 Styczeń 2008 Napisano 2 Styczeń 2008 a juz myślałem, że takich filmów po prostu nie ma.. miód na moje skołatane serce :) bolas: St. sierżant nie z nagantem, ale już prędzej z lebelem, ewentualnie z s&w.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.