zborap Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 Witam. Spacerowałem sobie ostatnio w leśnym wąwozie, (w którym szperałem parę lat temu) i znalazłem taki drobny element. Próby podniesienia go i zabrania zakończyły się niestety niepowodzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 Rozejrzałem się dookoła i postanowiłem sprawdzić pobliską ziemiankę. Sygnału żadnego nie miałem, więc zdecydowałem uszyć" ją na ślepo. Na głębokości ponad pół metra pierwszy delikatny sygnał i głębiej okazało się... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 Potem kolejny sygnał, zwęglone drzewo, popiół, resztki kolejnego hełmu z MP. Sądząc po stanie musiała być spora temperatura. Dobrze, że taki kiepski stan MP, bo nie było żal go zakopywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 A tu potwierdzenie, że musiało być gorąco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 Dalej zaczęły wychodzić butelki od medykamentów i czegoś na znieczulenie"; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 maści; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 ...plastry, opatrunki osobiste, bandaże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 Aether pro narcosi" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 Pudełka z zastrzykami; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 Igły, szklane strzykawki (dziwne bo angielskie); Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 4 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2007 Nawet resztki książki medycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekk Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Super trafienie ,gratulacje.pozdrawiamtomekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krasnal Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Z takim szczesciem chlopie to Ty nie potrzebujesz wykrywacza;) No pierwsza klasa;) Pozdrawiam krasnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 4 Grudzień 2007 Share Napisano 4 Grudzień 2007 Kostek ani blaszek nie bylo tam lub w okolicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 5 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2007 Adr- nie było. To rejon ewakuacji wojsk niemieckich i zbędny sprzęt był niszczony. Poza tym ponoć wszystkim udało się uciec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborap Napisano 5 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 5 Grudzień 2007 Blaszki i odznaki parę lat temu trafiłem ale z miejsca niszczenia sztabu i palenia dokumentów. Zdjęcie postaram się znaleźć i wrzucić wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
f35jsf Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Garnek fajny tylko szkoda tego empika:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 czekamy wiec. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Kiedyś w mojej okolicy zdarzyło mi się wykopać w jednym miejscu masę takich strzykawek", jak sobie popatrzałem na ich rozmiary i te igły.....brrrrr, nie zazdroszczę tamtym żołnierzom, oj nie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 A co z tą obsadą zamka z pierwszej fotografii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarnykot Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 te pudełka z zastrzykami :) dużo ich masz ?;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 5 Grudzień 2007 Share Napisano 5 Grudzień 2007 Super tafienie. Przydalo by sie mi takie miejsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.