Skocz do zawartości

Mapy z I wojny swiatowej

terenowiec69

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Naturalnie zapraszam, piękne aż ohydne miasto Rz. oczekuje powrotu swego władcy na tron. Łuski od Mausera też bijemy, ciągniemy i owijamy w chrust ale to tajemnica więc nikt się nie może dowiedzieć.
Over.
  • Odpowiedzi 101
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
czasem może być i cruel, starcze ;)
Gdzie foty z Kamieńca, czaszki Ketlinga i niedopałków Fajrantów Małego Rycerza?
Napisano
Aj, widzisz, czekam i czekam a Tobie się over" z over&out" pomyliło, no nic, tak to jest, jak się nie zna angielskiego za dobrze.
A więc do jutra, w STSie już są zakłady, czy ta rozmowa przetrwa do dziś rana, ale to już wola bogów... o, przepraszam, modów.
Jak święta to święta, POZDRAWIAM!!!
Napisano
starcze???
ledwo studia w tym roku skonczylem i nazywasz mnie starcem?
nie szanujesz innych forumowiczow MK oj nieladnie nieladnie,co taki Acer czy Huk o tobie pomysla skoro tak obrarzasz forumowiczow i nazywasz kogos o dwa lta od ciebie starszego starcem:-(
>??czyzby ci poslady formy z nerwow nie trzymaly i popuszczasz jadu?
zdjecia beda niedlugo najpierw musze sie ogarnac na tym forum i zobaczyc czy rano jeszcze bede istnial:-)bo co napisze to wszyscy mysla ze to B...SS a ja tylko przekazuje jego wiadomosci na to forum bo musi byc jakas opozycja przeciw wam LIZODUPY:)
damy zdjecia w osobnym temacie jeszcze dzis i nie beda to zdjecia tak leszczowate jak wasze ale pokazemy wam prawdziwe skarby naszej kultury ktore wolaja o pomoc do nas Polakow,sracie sie na widok kazdego niemieckiego transportera czy smierdzacego MK-sorry MP mialo byc:-)-a nasze dobra niszczeja na wschodzie w zimnie i plesni,byliscie w muzeumwe Lwowie w magazynie ???co tam sie znajduje widzial ktos z was?wy wielcy partyiocii poszukiwacze,z bozej laski.zal mi was:-)
ale map juz iwecej B...SS nie wysyla wiec nie pisac,bo mu skrzynke blokujecie:_0)
Napisano
starcze???
ledwo studia w tym roku skonczylem i nazywasz mnie starcem?
nie szanujesz innych forumowiczow MK oj nieladnie nieladnie,co taki Acer czy Huk o tobie pomysla skoro tak obrarzasz forumowiczow i nazywasz kogos o dwa lta od ciebie starszego starcem:-(
>??czyzby ci poslady formy z nerwow nie trzymaly i popuszczasz jadu?
zdjecia beda niedlugo najpierw musze sie ogarnac na tym forum i zobaczyc czy rano jeszcze bede istnial:-)bo co napisze to wszyscy mysla ze to B...SS a ja tylko przekazuje jego wiadomosci na to forum bo musi byc jakas opozycja przeciw wam LIZODUPY:)
damy zdjecia w osobnym temacie jeszcze dzis i nie beda to zdjecia tak leszczowate jak wasze ale pokazemy wam prawdziwe skarby naszej kultury ktore wolaja o pomoc do nas Polakow,sracie sie na widok kazdego niemieckiego transportera czy smierdzacego MK-sorry MP mialo byc:-)-a nasze dobra niszczeja na wschodzie w zimnie i plesni,byliscie w muzeumwe Lwowie w magazynie ???co tam sie znajduje widzial ktos z was?wy wielcy partyiocii poszukiwacze,z bozej laski.zal mi was:-)
ale map juz iwecej B...SS nie wysyla wiec nie pisac,bo mu skrzynke blokujecie:_0)
Napisano
Kompletnie nie rozumiesz, co się do Ciebie pisze, ale rozumiem, demencja starcza... Zwieracz mocny i niejeden smok co ma dwa ch..e połamałby sobie oba na nich.
Czas na sen, w takim razie over&out, Gruppenführerze Hansie von Kokoszko!
Napisano
zaduzo filmow MK,hehe wystarczy bez odbioru napisac ,nie musisz szpanowac ze znasz angielski"bo tego co ty sie uczysz na studiach to wiesz troche smiech zreszta byles w NY to wiesz jak ludzie galy wywalali jak cos sie spytales:-)haha
zaklad ze w samolocie myslales ze tam bedziesz blyszczal a na miejscu sie okazalo ze nikt cie nie rozumie?
niestety ale to co ucza na studiach to wstep dopiero do angielskiego,wiec nie szpanuj bo cie moge zagiac w kazdym momencie ty poligloto z bozej laski:-pozdro.
Napisano
a jak ktoś ładnie poprosi to wpadnie na wór niespodziankę, zgubiony przez Mikołaja". Hehehe, no i mamy.....
Zabawne, a ja myślałem, ze MK zna angielski, niemiecki i francuski, do tego tłumacząc od czasu do czasu papiery. No, ale Kilkujadek z Kingsajz mnie uświadomił......

pozdr.
Napisano
Poszukuje map 1 Wojennych z okolicami od Mielca do Tarnobrzega a dokladnie Bitwy we wsi Padew Narodowa miała iejsce podobno 4 km od tej wsi.
I potyczka w oklicach Chmielowa-Jadachy Kilka km od Tarnobrzega Oczywiscie Sam Tarnobrzeg jak najbardziej
Jesli ktorys z Kolegow moze pomoc bede wdzieczny >
Moj mail amigo100@op.pl
  • 2 years later...
Napisano
Chłopaki potrzeba mi jakieś mapy z powiatu puławskiego mogą być czasy wojenne lub przedwojenne ;] będe bardzo wdzięczny jakby dało rade na e mail wysłać skomrej@vp.pl
Napisano
Witam. Potrzebuję map z I i II wojny z okolic Tomaszowa Mazowieckiego a najlepiej z samego Brzustowa. Jeżeli ktoś by takie mapki posiadał a mógł by mi wysłać na maila to z góry wielkie dziękuje. Pozdrawiam. e-mail:tgafeniks@gmail.com
Napisano
Witam.
Jeżeli ktoś byłby tak miły i mógłby mi wysłać jakieś ciekawe mapki z okolic Świdnicy i Sobótki to byłbym wdzięczny.
Obojętnie czy to 1 czy 2 WŚ.
Mogą być nawet starsze.
Dzięki i pozdrawiam

Kacper2015@o2.pl
Napisano
Witam
gdyby ktoś posiadał mapki z terenem woj. Śląskiego, i okolic Oświęcimia, to bardzo proszę się podzielić tą cenną wiedzą:D
pozdrawiam
osman12@interia.pl
  • 1 month later...
Napisano
witam chcialbym bardziej poznac tereny takie jak zamosc okolice tomaszowa lubycza krulewska jestem z tych terenow wiec bardzo mnie to interesuje, jak by ktos mogl mi pomuc jakies mapki lub wskazowki. moja poczta
  • 1 month later...
Napisano
witam,ja podobnie jak kolega wyżej poszukuje map świętokrzyskiego,Kielce-Skarżysko-Stąporków,może być I i II wś.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie