zelig Napisano 29 Listopad 2007 Autor Share Napisano 29 Listopad 2007 Ruski serial, kontynuacja Diversanta" sprzed kilku lat. Wg. opinii z ruskich forów lokują go pomiędzy Indiana Jonsem, Rambo, a brazylijską telenowelą.Ciekawostką jest duży udział polskich aktorów, np. Ewy Szykulskiej, czy Małg Potockiej.Do obejrzenia np. tutaj: http://www.umora.biz/item/3688 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 29 Listopad 2007 Autor Share Napisano 29 Listopad 2007 Kilka wsztrząsających kadrow z Dywersanta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 29 Listopad 2007 Autor Share Napisano 29 Listopad 2007 > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 29 Listopad 2007 Autor Share Napisano 29 Listopad 2007 > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Zelig a moze zetknales sie z tym filmem gdziekolwiek? Bezskutecznie go poszukuje od długiego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 29 Listopad 2007 Autor Share Napisano 29 Listopad 2007 Przecież jest na ośle, ośle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 29 Listopad 2007 Share Napisano 29 Listopad 2007 Ach ten Twój kwiecisty język ;)dzienx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 2 Grudzień 2007 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2007 Obejrzałem pierwszą serię (4 odcinki) Diversanta". Strasznie fajny serial. Świetnie się ogląda. Żadnego obciachu. Szybkie tempo, świetni aktorzy, kung-fu i dużo martwych Niemców.Jest na veohu lub np. tutaj: http://otpada.net/2007/11/21/diversant-2004-dvdrip.htmlZa to drugą serię (tytuł wątku) wypożyczyłem z torrenta, ale okazała się super wyspecjalizowaną wersją dla smakoszy, skaradzioną ze studia przed ostatecznym montażem i udźwiękowieniem, z workprintem na pół ekranu. Co prawda było ucziciwe napisane, że to beta wersja, ale dopóki nie zobaczyłem, nie miałem pojęcia co może oznaczać hasło wersja beta" w stosunku do filmu..Rosjanie są niesamowici: nie dość, że wypuszczają dvd-ripy własnych filmów przed premierą kinową (np. Mongoł" lub 1612") to jeszcze robią wersje beta - sprzed ukończenia filmu..Pewnie nasza tv nie puści tego serialu, a szkoda, bo smrodek po Twierdzy Syfów" by szybko wywietrzał.Załączam skrina z wersji beta. W kadrze asz" Edward Żentara (Karate po polsku") w gustownej czapeczce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.