to17071990 Napisano 25 Listopad 2007 Autor Napisano 25 Listopad 2007 Mam pytanie . Czy na forum mogę w Miejsca warte odwiedzenia " wstawi moje fotki z Muzeum Orła Białego w Skarżysku nie narażając sie na konsekwencje prawne?prosze o konkretna odpowiedź.Pozdrawiam
elpasys Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Będziesz wiedział, gdy spytasz o to w muzeum. Nie sądzę, aby zgłaszali jakiekolwiek zastrzeżenia, wystarczy ustna zgoda wyrażona przez przedstawiciela muzeum.
to17071990 Napisano 25 Listopad 2007 Autor Napisano 25 Listopad 2007 I tu będzie problem , gdyż w muzeum byłem latem , a mam do niego ze 100km i nie mogę tam być w najblizszym czasie
f35jsf Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Więc skontaktuj się telefonicznie albo mailem.
Bocian Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Jeżeli tych fotek jest więcej możesz mi podesłać fotki, zrobimy galerie i link do takiej galerii podamy w watku na forum miejsca. Jeżeli w muzeum nie ma zakazu fotografowania masz prawo je zamieścić w podaniem miejsca wykonania. A tak przy okazji wszelkie sprawy organizacyjne są załatwiane poprzez e-mail bocian@odkrywca.pl a nie na forum. I proszę nie zamieszczać galerii zdjęć w żadnym dziale forum, to ze względów wydajnościowych serwera.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.