Skocz do zawartości

panzerfaust

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano
hehe pierwszy strzał jak Gustlik z ramienia :D
drugi zgodnie z instrukcją.
ta sama replika w akcji
http://pl.youtube.com/watch?v=ikT4LrUgzYE
Napisano
ludzie!!!dacie mi pożądne wymiary pocisku panzer fausta 60 z opisem na zdjęciu??opiszecie mi jak moge zeobić pocisk bez użycia tokarki??z góry dzięki!;]
Napisano
Są jeszcze takie płytki cienkie z tworzywa dla modelarzy, bodajże polisteryn, do dostania na popularnym portalu aukcyjnym. A jeżeli ostatecznie ten karton to proponuję wykonac na solidnym stelażu, a sam karton solidnie olejną farbką zaimpregnować.
Napisano
A stelaż z czego proponujecie?
Swoja droga waga panaca mnie zaskoczyła - 6,8 kg , mialem w rekach rure oryginalna od 60tki i mógłbym przysiądz ,że więcej ważyła
Napisano
A zamknij ryja wreszcie (sorry za zgorszenie dla wszystkich , ale nie wytrzymałem). Ja sie pytam przygłupie normalnych ludzi , nie takich debili jak ty którzy zatrzymali sie w ewolucji pomiędzy pastą do zębów , a żukiem gnojowym , zbliżając sie do tego pierwszego. Nie chcesz mówić to przestań zaśmiecać wątek!!!
Pozdrawiam!!!!!
Jeszcze raz przepraszam
Napisano
No, zapodałeś niezły level ziom, ciężko się ustosunkować do takiego mistrza polemiki. Przykro mi że nie rozumiesz żartów, ale to jest forum o rekonstrukcji, i tu kartonowy pancerfaust raczej nie przejdzie, to fajna modelarska zabawka ale z rekonstrukcja nie ma nic wspólnego, a jak komus szkoda 30 zł na glowice z drewna (która i tak jest juz ersatzem ale dobrym jednak) to niech zmieni hobby albo zaznaczy wprost ze nie o rekonstrukcje mu chodzi a model tylko.
Napisano
I jeszcze warna ani bana nie dostałeś?
Za takie teksty zdecydowanie powinieneś....
Twój brak umiejętności konstruktywnej polemiki nie musi być maskowany arogancką wulgarnością !
Napisano
Doszło tu do bardzo nieładnej sytuacji, skonczyło sięto banem i kartką, zostawiam zwłoki żebyście zobaczyli skutki niereagowania na ostrzeżenia, absolutnie zero tolerancji dla chamstwa, pieniactwa i drętwych postów.
Proszę kontynuować dyskusję, ale na właściwym poziomie, inaczej wątek zostanie zamknięty

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Dunczyk 09:36 18-12-2007
Napisano
Pomijając już kwestię strzelania papierowa / tekturowa gruszka do „pięści pancernej” to rozwiązanie wyłącznie na ścianę. Mowy nie ma o jej wyłożeniu na wystawie statycznej (po choćby podczas deszczu trzeba by było pamiętać żeby nie daj Boże nie zamokła), czy tym bardziej o dawaniu jej do ręki komuś z publiczności.
Ergo: do rekonstrukcji rozumianej jako przybliżanie historii innym takie rozwiązanie się nie nadaje.

Pozdrawiam
Hindus

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie