kruku Napisano 5 Styczeń 2004 Autor Napisano 5 Styczeń 2004 Moi Drodzy Przyjaciele,Z okazji Nowego Roku chcialbym zlozyc Wam najserdeczniejsze zyczenia, aby rok 2004 byl dla Was najwspanialszym okresem w historii poszukiwan, zeby kazde wyjscie w teren owocowalo przynajmniej sakiewka zlotych monet.Chcialbym rowniez podziekowac Wam za pomoc i dobroc jaka okazaliscie mi w tym ciezkim dla mnie okresie. Dzieki Wam poznalem prawdziwe znaczenie slowa Przyjazn. Dziekuje za wszystkie wplaty, dzieki ktorym moglem przyspieszyc wiele rzeczy. Dziekuje za dobre slowo, ktorym bylem obdarzony w tym najtrudniejszym czasie i dzieki ktoremu wiedzialem, ze jestescie razem ze mna. Dziekuje redakcji Odkrywcy za wszelkie podjete dzialania.Pozdrawiam wszystkich serdeczniekruku - Kruk Rafalps.jezeli bede mial koncowe wyniki i diagnoze podziele sie z Wami ta informacja. Jednak jedno jest pewne: do zlotu wiosennego musze juz byc w formie aby spotkac sie z Wami i osobiscie podziekowac !!
marecki. Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 kuruj się prędko bo zwiasyuny wiosny widziałem wczoraj na forum BOCIAN tam latał hahaha pozdrawiam wracaj do zdrowia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peter Napisano 5 Styczeń 2004 Napisano 5 Styczeń 2004 Trzym się !!!!! Wielkanoc za pasem to i Wielkanocna Baba się trafi.
danieloff Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 Co prawda nie znam Cię osobiście, ale w końcu wszyscy jedziemy na jednym szpadlu" - wracaj do zdrowia i nie daj fantom w ziemi bardziej zardzewieć:-)Pozdrawiam,Daniel
redaktor Napisano 6 Styczeń 2004 Napisano 6 Styczeń 2004 Rafale cieszymy się, że jesteś w lepszej kondycji. Trzymaj się mocno i pamiętaj, że zawsze możesz na Nas liczyć.pozdrawiam Izabela
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.