Skocz do zawartości

Podziekowania od kruka

kruku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Moi Drodzy Przyjaciele,

Z okazji Nowego Roku chcialbym zlozyc Wam najserdeczniejsze zyczenia, aby rok 2004 byl dla Was najwspanialszym okresem w historii poszukiwan, zeby kazde wyjscie w teren owocowalo przynajmniej sakiewka zlotych monet.

Chcialbym rowniez podziekowac Wam za pomoc i dobroc jaka okazaliscie mi w tym ciezkim dla mnie okresie. Dzieki Wam poznalem prawdziwe znaczenie slowa Przyjazn. Dziekuje za wszystkie wplaty, dzieki ktorym moglem przyspieszyc wiele rzeczy. Dziekuje za dobre slowo, ktorym bylem obdarzony w tym najtrudniejszym czasie i dzieki ktoremu wiedzialem, ze jestescie razem ze mna. Dziekuje redakcji Odkrywcy za wszelkie podjete dzialania.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

kruku - Kruk Rafal

ps.
jezeli bede mial koncowe wyniki i diagnoze podziele sie z Wami ta informacja. Jednak jedno jest pewne: do zlotu wiosennego musze juz byc w formie aby spotkac sie z Wami i osobiscie podziekowac !!
Napisano
kuruj się prędko bo zwiasyuny wiosny widziałem wczoraj na forum BOCIAN tam latał hahaha pozdrawiam wracaj do zdrowia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano
Co prawda nie znam Cię osobiście, ale w końcu wszyscy jedziemy na jednym szpadlu" - wracaj do zdrowia i nie daj fantom w ziemi bardziej zardzewieć:-)
Pozdrawiam,
Daniel

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie