acer Napisano 18 Listopad 2007 Autor Share Napisano 18 Listopad 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1643380,11,item.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Chyba nie myślisz ze plastik wykopali sobie gdzieś na polu bitwy. Zapalniki pewnie górnicze jak u niesławnego Gruchy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 O tak! Grucha" ma najlepszy towar!Pozdro!PS. Jakby KTO pytał skąd o tym wiem, to słyszałem osobiście jak mówili o tym niejaki Nowicki i Pazura (nie pamiętam który, jakby co mogę go rozpoznać na zdjęciu), widziałem ich w takim polskim filmie fabularnym, chyba Sztos" czy coś jakoś tak, chyba nawet w reżyserii tego Olafa Lubaszenki, roku produkcji nie pamiętam, to było w kinie, a może w nawet w telewizji, co..., już mogę podpisać? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrSmith Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Miałem na mysli Gruchę" zastrzelonego przez Policje jakiś czas temu.Wtorek, 13 marca 2007....Gruszczyński miał przy sobie dwustugramową kostkę trotylu wraz z zapalnikiem górniczym i dziewięciowoltową baterią. W chwili, gdy policjanci chcieli go zatrzymać, sięgnął pod kurtkę, by zdetonować ładunek"http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,wid,8770668,wiadomosc.html?ticaid=14f8e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Sorry MrSmith!It's jock! :DBig pozdro!PS. Trotyl i zapalnik górniczy?! Co to za medialne pierdoły za przeroszeniem! Takim zapalnikiem to on mógł tylko ROZKRUSZYĆ ten trotyl! Nie strasz wilka lasem, a baby k******", jak mówi stare przysłowie pszczół! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.