Hitboy64 Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Ja akuratnie już za pierwszym razem posadziłbym mu bana ale ktoś mnie wyprzedził :DPotem to ja go uziemiłem :D (kwiatki i pogróżki jak zwykle na maila :D)---------------------------------------za tą linią już nie piszemy już o bagnecie :D przynajmniej nie w tym temacie :D Tylko jeśli już gdzieś ktoś coś napisze to bez takich odzywek typu: bo bagnet to dawał moderatorom miejscówki i on to lepsiejszy od nich jest :Dteraz 2x linia dla niedowidzących :D---------------------------------------Jak znajdę trochę czasu (2 kl LO, koniec semestru) to wyszrajbuję takie cuś co będzie mrygało, skakało i grało kolędy na samej górze forum i będzie się zwać regulamin hyde parku :Da tak na serio, to już któryś raz piszę, że bagnet dostał taką samą szansę jak każdy inny zbanowany(przecież nie jemu pierwszemu i ostatniemu darowane zostały grzeszki na forum). Poprosił o zdjęcie bana, obiecał poprawę, no to darowane mu było, ale jako, że nie dotrzymał słowa to kliknąłem w odpowiednie miejsce, czym zakończyłem jego błaznowanie na forum.Pozdrowienia Hitboy64 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 żeby ci tylko perpetum mobile nie wyszło -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 Regulamin hyde park'u- to coś takiego jak kodeks drogowy??:))))))Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hitboy64 Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 małego kasztanienia Wam nie zabronię ale jakieś zasady nowe się wprowadzi :D ale to raczej kosmetyka będzie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 10 Grudzień 2007 Share Napisano 10 Grudzień 2007 to czego brzęczysz :):) jak kosmetyka -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.