lysy452 Napisano 10 Listopad 2007 Autor Napisano 10 Listopad 2007 witam wykopalem takiego guziczka z dziwnym orzelkiem jak dla mnie,moze ktos sie orientuje z jakiego to okresu i jakie formacje mialy owy guzik przy mundurach.pozdrawiam
MK Napisano 11 Listopad 2007 Napisano 11 Listopad 2007 iestety to nie to jest bardzo duza roznica,nawet nie sa do siebie podobne"lysy452... zapodałem Ci linka... wystarczyło dotrzeć do piątej odpowiedzi lub też trzeciego zdjęcia. Ale oczywiście po obejrzeniu pierwszej fotki nastąpił odpust zupełny, tak?Chciałem, żeby ktoś potwierdził moją odpowiedź, dlatego dałem pytajnik, zresztą gdyby bardzo Ci zależało na identyfikacji, wpisałbyś takie hasło w wyszukiwarce i znalazłbyś niejedną odpowiedź.pozdrawiam
lysy452 Napisano 10 Listopad 2007 Autor Napisano 10 Listopad 2007 witam wykopalem takiego guziczka z dziwnym orzelkiem jak dla mnie,moze ktos sie orientuje z jakiego to okresu i jakie formacje mialy owy guzik przy mundurach.pozdrawiam
lysy452 Napisano 10 Listopad 2007 Autor Napisano 10 Listopad 2007 MK moze jasniej,jesli cos wiesz bo jak mam rozumiec ten znak zapytania
MK Napisano 10 Listopad 2007 Napisano 10 Listopad 2007 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=117605porównaj
lysy452 Napisano 10 Listopad 2007 Autor Napisano 10 Listopad 2007 niestety to nie to jest bardzo duza roznica,nawet nie sa do siebie podobne
Pytanie
lysy452
witam wykopalem takiego guziczka z dziwnym orzelkiem jak dla mnie,moze ktos sie orientuje z jakiego to okresu i jakie formacje mialy owy guzik przy mundurach.pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.