janushew Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 Witam!tym razem póżne zbiory" z pola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 pole obrodziło też sreberkami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 były też guziczki, plombki, ale zostawiłem tam...oczywiscie że nie na polu...j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muszka Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Ładne te twoje sreberka ,jakim wykrywaczem szukasz? powodzenia w dalszych poszukiwaniach. pozdrawiam:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bkjt4000300 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Fajne monetki muszą być cenne :)pozdrawiamBkjt4000300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adr Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 Niekoniecznie, jesli mowa o frucie - natiomiast jak dla poszukiwacza to prawdziwy skarb. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZywiK Napisano 5 Listopad 2007 Share Napisano 5 Listopad 2007 jaka metoda wyczysciles sreberka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 cytrynką czysciłem, póltoraka-dodatkowo przecierałem niepotrzebnie Automaxem, grosz praski -cytrynka, pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 17 Listopad 2007 Autor Share Napisano 17 Listopad 2007 już wymoczone w oliwce i oczyszczone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 17 Listopad 2007 Autor Share Napisano 17 Listopad 2007 widać dokładnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 17 Listopad 2007 Autor Share Napisano 17 Listopad 2007 te czyszczone w ogniu- nie zawsze się opłaca tak czyścić,ale stany zachowania były gorsze - pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir Napisano 18 Listopad 2007 Share Napisano 18 Listopad 2007 Zamiast palić żywym ogniem spróbuj je ugotować w oliwce a potem potrzyj je troche popiołem (spalone zapałki)i porównaj wynik. Myśle, że nie będzie aż tak drastyczny. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 22 Luty 2008 Autor Share Napisano 22 Luty 2008 i znowu jakieś drobiazgi - monetki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 22 Luty 2008 Autor Share Napisano 22 Luty 2008 z innymi drobiazgami.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 22 Luty 2008 Autor Share Napisano 22 Luty 2008 guziczki -trochę... pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 22 Luty 2008 Share Napisano 22 Luty 2008 Gdyby nie te boratyny to bym powiedział ,że kopiesz u mnie w ogródku:))Identyczne fanty.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 Nawet nie źle jak na pole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 24 Luty 2008 Autor Share Napisano 24 Luty 2008 to z pogranicza pola z lasem ( tylko pole to już nie to same), gołebia obrączka, guziczki,plomba, resztka koperty od zegarka,reszta kapturka od fajki i jakieś wymęczone 20fenigów pruskich ( tylko orzełek pozostał). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 24 Luty 2008 Autor Share Napisano 24 Luty 2008 i na koniec- ładny fancik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 24 Luty 2008 Autor Share Napisano 24 Luty 2008 i druga strona. pozdr j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 napisałem- kopiesz u mnie w ogródku:))"Zaprzestań tego procederu!!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 Gratki i pozdrawiam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 24 Luty 2008 Autor Share Napisano 24 Luty 2008 Karpik! ten talarek też z tego ogródka ( dokładnie z tego samego miejsca co 1/6 talarka -tylko znaleziony 5 lat wcześniej, byłem tam przez te lata kilka razy i same łuseczki, a tu dziś....niespodzianka) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 janushew fajne monetki , mam prosbe na 2 fotce jest moneta z lwem dwuogoniastym, prosze o fotki z bliska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 24 Luty 2008 Autor Share Napisano 24 Luty 2008 Proszę bardzo...j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.