Skocz do zawartości

Moje pierwsze wykopki :) RÓŻNE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam kolego Kopacz 18 mam wielką prozbę do ciebie sprawa bardzo pilna proszę o kontakt na meila lub tel 606137407 ,wystarczy puśc sygnał ,a ja odzwonię.Napisał bym meila ale nie znam twojego adresu.Pozdro.

Witam kolego Kopacz 18 mam wielką prozbę do ciebie sprawa bardzo pilna proszę o kontakt na meila lub tel 606137407 ,wystarczy puśc sygnał ,a ja odzwonię.Napisał bym meila ale nie znam twojego adresu.Pozdro.

THX:) Ja tez jak na poczatek jestem zadowolony...

ps: 1: co do kwasu to poprostu w domesie czyscilem...:P
2: na terenach d.koszar austryjackich bylem ze 2 razy i nic :) ale w zlym msc.kopalem wiec jak bd.cos ciekawego z tamtad to wkleje foty oczywiscie:) przejade sie tam w najblizszy pt. i sob. :) pzdR! all i jeszcze raz thx

AD:

Żadnych austriackich rzeczy nie widzę. Łuski od mausera , pepeszy i jedna z broni mysliwskiej.
Oczywiście gratuluje.
W końcu pierwszy raz

??

Ciekawe...myslalem ze to ppance :) kopie na dawnym poligonie wojskowym gdzie przed wojna szkolono polskich zolnierzy ? a te luseczki wykopalem dokladnie w miejscu w ktorym stal czolg do ktorego pakowali z karabinu przeciwpancernego i dzialek!...chyba ze to z pozniejszego okresu tj. jak do nas ruscy doszli...?

Moze to ich...fakt ze znalazlem tam sporo smieci ruskich...hmm? a po polakach ani sladu ?

no luseczki to powinny byc raczej nie w tym miejscu co stal czolg:-D
ale niech ci bedzie ze tam stal.
snackman piekny szturman,mam takiego tylko moj schowany byl w 47 roku w skrzynke ,szmaty, olejem to polali i w skrzynce obitej blacha pochowane bylo,calosc wlozona byla do beczki ze smola, musialem rozciac skrzynie gumowka zeby sie do srodka dostac,ale w srodku stan igla prawie:-D
spust klika jak w 47;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie