michal123456789 Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 Tereny dawnych koszar austryjackich i strzelnica :) ( dop.co za3alem tam kopac) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 4 Listopad 2007 Autor Share Napisano 4 Listopad 2007 plus inne zlomy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
to17071990 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Żadnych austriackich rzeczy nie widzę. Łuski od mausera , pepeszy i jedna z broni mysliwskiej.Oczywiście gratuluje.W końcu pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bkjt4000300 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Gratuluje Pierwszych wykopków, oby tak dalej :)pozdrawiamBkjt4000300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olied Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Niezle ;] zycze sukcesow... ps : nie trawiles przypadkiem w kwasku??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szwecja Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Ładne łuseczki, gratuluje znaleziska i pozdrawim! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopacz18 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 gratuluję pierwszych wykopków - to pierwsze z lewej na drugiej fotce-to zawleczka rolnicza, taka od cięgna" lub elki" :)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
251 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Witam kolego Kopacz 18 mam wielką prozbę do ciebie sprawa bardzo pilna proszę o kontakt na meila lub tel 606137407 ,wystarczy puśc sygnał ,a ja odzwonię.Napisał bym meila ale nie znam twojego adresu.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
251 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Witam kolego Kopacz 18 mam wielką prozbę do ciebie sprawa bardzo pilna proszę o kontakt na meila lub tel 606137407 ,wystarczy puśc sygnał ,a ja odzwonię.Napisał bym meila ale nie znam twojego adresu.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bela 1939 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 szczere gratulacje;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snackman Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Szukałem ciekawych monet, a tu taki rdzewiak ;) chciałem oddać na złom ale mama mnie wyzwała więc wrzuciłem do pobliskiego stawu ;( ...i tak by z tego nic nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Aj, trzeba było pod tory! Przynajmniej kupa zabawy by była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 snackman ty chyba zarty sobie robisz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snackman Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 Ale chociaz zrobiłem sobie foto. Ja nie interesuje się złomem , ale tutaj jest tego pełno. Czasami znajduje po orce na polu. Mówią, że Niemcy byli tu w kotle. Taka miejscowość Łabędzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snackman Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 cała pamiątka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 4 Listopad 2007 Share Napisano 4 Listopad 2007 szturma to bym podrzucil do muzeum, zadzwonił i uciekał.. Kocioł, nie kocioł ale takie coś sie rzadko trafia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 THX:) Ja tez jak na poczatek jestem zadowolony...ps: 1: co do kwasu to poprostu w domesie czyscilem...:P 2: na terenach d.koszar austryjackich bylem ze 2 razy i nic :) ale w zlym msc.kopalem wiec jak bd.cos ciekawego z tamtad to wkleje foty oczywiscie:) przejade sie tam w najblizszy pt. i sob. :) pzdR! all i jeszcze raz thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 5 Listopad 2007 Autor Share Napisano 5 Listopad 2007 AD:Żadnych austriackich rzeczy nie widzę. Łuski od mausera , pepeszy i jedna z broni mysliwskiej.Oczywiście gratuluje.W końcu pierwszy raz ??Ciekawe...myslalem ze to ppance :) kopie na dawnym poligonie wojskowym gdzie przed wojna szkolono polskich zolnierzy ? a te luseczki wykopalem dokladnie w miejscu w ktorym stal czolg do ktorego pakowali z karabinu przeciwpancernego i dzialek!...chyba ze to z pozniejszego okresu tj. jak do nas ruscy doszli...?Moze to ich...fakt ze znalazlem tam sporo smieci ruskich...hmm? a po polakach ani sladu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bagnetSS Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 no luseczki to powinny byc raczej nie w tym miejscu co stal czolg:-Dale niech ci bedzie ze tam stal.snackman piekny szturman,mam takiego tylko moj schowany byl w 47 roku w skrzynke ,szmaty, olejem to polali i w skrzynce obitej blacha pochowane bylo,calosc wlozona byla do beczki ze smola, musialem rozciac skrzynie gumowka zeby sie do srodka dostac,ale w srodku stan igla prawie:-Dspust klika jak w 47;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 6 Listopad 2007 Share Napisano 6 Listopad 2007 Co Ty powiesz... A swiatla jeszcze swiecily? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 0 szacunku :P ale rozumiem...rozne bajki... itp.Co do czolgu to tam stal na 100% ale jak poligon ze szczelnica likwidowali to wywiezli...szczegolow niestety nie znam:) i nie wiem w jakim byl stanie! pzdR! all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 AD:no luseczki to powinny byc raczej nie w tym miejscu co stal czolg:-DOCZYWISCIE ZE TAK :))) tylko tam z kad do niego strzelali zeby sie dobrze zrozumiec:) xd:)SAM bylem zdziwiony nieco ale jeszcze tam wroce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal123456789 Napisano 6 Listopad 2007 Autor Share Napisano 6 Listopad 2007 Jesli chcecie uzyskac wiecej info na temat czolgu to poprosze ojca...mnie jeszce na swiecie ( tj.chyba)nie bylo jak on tam stal i go wywozono...A jesli ktos chce razem pokopac to zapraszam do Tarnowa:)Piątki i soboty wolne:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.