Louis Napisano 3 Listopad 2007 Autor Napisano 3 Listopad 2007 Witam serdecznie,obserwuję na ebayu aukcję http://search.ebay.com/search/search.dll?from=R40&_trksid=m37&satitle=tesoro+mayan&category0=i zastanawia mnie, czy mamy tu do czynienia z jakimś szczególnie udanym modelem firmy Tesoro?. Produkowany był w połowie lat 80-tych, w necie bardzo mało informacji na jego temat. Jako że jestem już właścicielem jednego z wykrywaczy vintage" tej firmy :) pomyślałem, aby zapolować na kolejny egzemplarz.PozdrawiamLouis
beaviso Napisano 3 Listopad 2007 Napisano 3 Listopad 2007 Mayan jest modelem z 1982. roku. To jest aż ćwierć wieku temu... A inżynierowie przez ten czas nie spali! ;-)M.
Raned Napisano 7 Listopad 2007 Napisano 7 Listopad 2007 Posiadam taki wykrywacz. Wszystko owszem działa, 2 tryby statyczne, 2 dynamiczne ale... wykrywacz z tamtych czasów nadaje się tylko do dekoracji.
Louis Napisano 8 Listopad 2007 Autor Napisano 8 Listopad 2007 Dziękuję za opinie koledzy.Może Św. Mikołaj będzie w tym roku hojny i pod choinką znajdę w końcu Cibolkę :). Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.