matrix14xxx Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 WitamWygląda na 9ołowiany krążek średnicy 2,5cm.Ma dwa otworki i z jednej strony sześcioramienną gwiazdę.Do czego to mogło służyć?Pozdrawiam
Molke Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Odswiezam watek i przyłaczam sie do pytania dzisiaj tez mi wyskoczylo cos identycznego. czy ktos potrafi to zidentyfikowac?
Molke Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 No to mozna prosic o dluzsza wypowiedz niz tylko tak ?? ;)
martian. Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Kopijnik po twojej ID nic nie mogę już dodać wyczerpałeś temat....:)))))))))Pozdro
martian. Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 A Karpik tylko dublujesz odpowiedzi przecież Kopijnik odpowiedział;))))No! dawno takiego angielskiego humoru nie widziałem.PozdroPs:)))))))
kopijnik2 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 http://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=647396#780909http://odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=647020#775590
Molke Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Dzieki za pomoc przy tej jak dla mnie zagadce" odrazu rozwiazalem kolejna jak robic off topa i nabijac licznik" Pozdrawiam i dziekuje
kopijnik2 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Martianie - ale moja odpowiedź padła bezpośrednio - na postawione pytanie ...czy ktos potrafi to zidentyfikowac?"
Molke Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Jako ze nauczylem sie nabijac licznik ;) zapytam wiec kol.Kopijnik2 jak wedlóg Ciebie powinno być sformułowane pytanie??;) naprawde trzeba tak kawe na ławe aby z tematu ID inni nie zrobili wątku wzajemnej adoracji?
martian. Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Molke nie bądź taki skromny offtopy umiałeś już dużo wcześniej robić... A zawsze możesz sprawdzić kto na czym nabił posty. Jest wyszukiwarka wpisujesz nikc użytkownika szukasz użytkownika" np w dziale monety i nie tylko" lub identyfikacja bez numizmatów" i wyświetlą się jego wpisy...Ps Co jak co, ale Kopijnika od offtopowców i nabijaczy punktów ... Bo, że mnie to mi to Lotto... Ps II Jak sobie pooglądasz te ID z wyszukiwarki to będziesz mógł szybciej nabić te upragnione punkty bo i wiedzy łyknieszPs III i wyluzuj troszkę bo jakiś spięty jesteś bo odrobina humoru nikomu nie jeszcze nie zaszkodziła...
Molke Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 No jakos swoich off topow jeszcze nie znalazlem mimo starań chyba ze za off topic w Twoim mniemaniu jest podlaczenie sie do tematu tak jak w tym wypadku. ad.1: Nie powiedzialem konkretnie kto nabija licznik.ad.2: Po moim liczniku jak widac nie ma tysiecy wypowiedzi z czego polowa to zwroty nie , tak , taaa , itp .. Nie mam nic do powiedzenia to nie pisze jesli jestem w stanie pomoc albo sam prosze o pomoc wtedy zabieram glos w danym temacie. Nie interesuje mnie sprawa nabijania licznika tak jak robienie sobie dobrego humoru w dziale o zupelnie innym przeznaczeniu. ad.3: Jestem wyluzowany i znam sie na zartach ale staram sie szanowac i to forum i jego uzytkownikow a zarty urzadzam sobie w odpowiednich dzialach albo przekladam je na privy i nie jest to spowodowane moim brakiem poczucia humoru a tylko i wylacznie tym ze ktos pozniej w poczukiwaniu sensownej odpowiedzi musi sie przewijac przez setki niepotrzebnie wypisanych linijek tak jak w tym watku a wystarczyly 2 pytania i jedna sensowna odpowiedz. Tyle z mojej strony i nie zamierzam tutaj prowadzic dyskusji i powolywania sie na regulaminy ktore ktos wymyslil dla ulatwienia funkcjonalnosci tego forum.Pozdrawiam
kopijnik2 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 żartując... - już jesteś o 3 punkty lepszy"...poważnie - następnym razem się zastanowisz... zadając pytanie... a forum - spełnia wiele funkcji - m.in. towarzyską, co daje różne - wymierne, i nie - wartości...resztę - powiedział Martian...teraz sprowokowałeś mnie o podwyższenie licznika o 1", myślę, że przeglądanie już ozwiązanych zagadek przy pomocy szukajki" oszczędzi nam wspólnie - czas...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.