Skocz do zawartości

Ołowiany krązek?

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 year later...
Napisano
Odswiezam watek i przyłaczam sie do pytania dzisiaj tez mi wyskoczylo cos identycznego. czy ktos potrafi to zidentyfikowac?
Napisano
A Karpik tylko dublujesz odpowiedzi przecież Kopijnik odpowiedział;))))
No! dawno takiego angielskiego humoru nie widziałem.
Pozdro
Ps:)))))))
Napisano
Dzieki za pomoc przy tej jak dla mnie zagadce" odrazu rozwiazalem kolejna jak robic off topa i nabijac licznik" Pozdrawiam i dziekuje
Napisano
Jako ze nauczylem sie nabijac licznik ;) zapytam wiec kol.Kopijnik2 jak wedlóg Ciebie powinno być sformułowane pytanie??;) naprawde trzeba tak kawe na ławe aby z tematu ID inni nie zrobili wątku wzajemnej adoracji?
Napisano
Molke nie bądź taki skromny offtopy umiałeś już dużo wcześniej robić...
A zawsze możesz sprawdzić kto na czym nabił posty. Jest wyszukiwarka wpisujesz nikc użytkownika szukasz użytkownika" np w dziale monety i nie tylko" lub identyfikacja bez numizmatów" i wyświetlą się jego wpisy...
Ps Co jak co, ale Kopijnika od offtopowców i nabijaczy punktów ... Bo, że mnie to mi to Lotto...
Ps II Jak sobie pooglądasz te ID z wyszukiwarki to będziesz mógł szybciej nabić te upragnione punkty bo i wiedzy łykniesz
Ps III i wyluzuj troszkę bo jakiś spięty jesteś bo odrobina humoru nikomu nie jeszcze nie zaszkodziła...
Napisano
No jakos swoich off topow jeszcze nie znalazlem mimo starań chyba ze za off topic w Twoim mniemaniu jest podlaczenie sie do tematu tak jak w tym wypadku.

ad.1: Nie powiedzialem konkretnie kto nabija licznik.
ad.2: Po moim liczniku jak widac nie ma tysiecy wypowiedzi z czego polowa to zwroty nie , tak , taaa , itp .. Nie mam nic do powiedzenia to nie pisze jesli jestem w stanie pomoc albo sam prosze o pomoc wtedy zabieram glos w danym temacie. Nie interesuje mnie sprawa nabijania licznika tak jak robienie sobie dobrego humoru w dziale o zupelnie innym przeznaczeniu.
ad.3: Jestem wyluzowany i znam sie na zartach ale staram sie szanowac i to forum i jego uzytkownikow a zarty urzadzam sobie w odpowiednich dzialach albo przekladam je na privy i nie jest to spowodowane moim brakiem poczucia humoru a tylko i wylacznie tym ze ktos pozniej w poczukiwaniu sensownej odpowiedzi musi sie przewijac przez setki niepotrzebnie wypisanych linijek tak jak w tym watku a wystarczyly 2 pytania i jedna sensowna odpowiedz.

Tyle z mojej strony i nie zamierzam tutaj prowadzic dyskusji i powolywania sie na regulaminy ktore ktos wymyslil dla ulatwienia funkcjonalnosci tego forum.

Pozdrawiam
Napisano
żartując... - już jesteś o 3 punkty lepszy"...

poważnie - następnym razem się zastanowisz... zadając pytanie...
a forum - spełnia wiele funkcji - m.in. towarzyską, co daje różne - wymierne, i nie - wartości...

resztę - powiedział Martian...
teraz sprowokowałeś mnie o podwyższenie licznika o 1", myślę, że przeglądanie już ozwiązanych zagadek przy pomocy szukajki" oszczędzi nam wspólnie - czas...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie