skolcio Napisano 19 Październik 2007 Autor Share Napisano 19 Październik 2007 Witam!Czy ktoś może mi powiedzieć co to jest? Mam przypuszczenia że jest to polski browning ale nie wiem czy mam racje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Raczej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 raczej nie bo to francuski Chautellerault Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 link do zdjeciahttp://www.gunsworld.com/french/2429/graphs/inf-fr-lmg-chatellerault-1924-29-tp.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 21 Październik 2007 Share Napisano 21 Październik 2007 Sory mój błąd. Nie kopie takich rzeczy zbyt często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 22 Październik 2007 Share Napisano 22 Październik 2007 Nie przepraszaj! To forum jest od tego by sie czasem czegos ciekawego dowiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 22 Październik 2007 Autor Share Napisano 22 Październik 2007 Heh. Jednak forum się sprawdziło - chciałem sprawdzić czy rozpoznacie ten wykopek. I nie zawiodłem się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.