Witam kolegów. Profesorowie z uczelni wyższej (pytałem swego czasu na zajęciach) nie byli pewni. Po zmierzeniu objętości właściwej i porównaniu z wynikami stawiali na chrom. Ale tak do końca nie byli przekonani. Dziwny kształt przekroju rdzenia jak by, i tu informacja od kowala, przekrój pioruna. Tylko ze to metal nie piasek. Heh, słyszałem wersje o rdzeniach pocisków, o meteorycie.. Dostałem rade by zbadać TO na radioaktywność. Różne wersje dla małej sztabki srebrnego i ciękiego metalu. Po kilku godzinach od wyczyszczenia robi sie ciemny. Znaleziony daleko w polu gdzie wychodzą fanty od rzymu po napoleona. Prosiłbym o jakiekolwiek informacje bo rozkładam juz rączki
Pytanie
Menzo
Witam kolegów.
Profesorowie z uczelni wyższej (pytałem swego czasu na zajęciach) nie byli pewni. Po zmierzeniu objętości właściwej i porównaniu z wynikami stawiali na chrom. Ale tak do końca nie byli przekonani. Dziwny kształt przekroju rdzenia jak by, i tu informacja od kowala, przekrój pioruna. Tylko ze to metal nie piasek. Heh, słyszałem wersje o rdzeniach pocisków, o meteorycie.. Dostałem rade by zbadać TO na radioaktywność.
Różne wersje dla małej sztabki srebrnego i ciękiego metalu.
Po kilku godzinach od wyczyszczenia robi sie ciemny.
Znaleziony daleko w polu gdzie wychodzą fanty od rzymu po napoleona.
Prosiłbym o jakiekolwiek informacje bo rozkładam juz rączki
++++++++++++Pozdrawiam++++++++
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.