Skocz do zawartości

Waypointy umocnień.

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy ktoś posiada dokładne współrzędne GPS obiektów i ciekawych miejsc jak i ich pozostałości dookoła Bornego Sulinowa? Lub dokładną mapę tych rejonów i mógłby zeskanować ten fragment? Albo mógłby polecić jakiś ciekawy jednodniowy objazd tych obiektów terenówką. Chodzi mi o mniej popularne obiekty z bezpośrednim dojazdem samochodem terenowym.
Napisano
polecam:

wysypisko jednostki.....silosy na broń atomową.......oraz opuszczoną jednostke.....nieznam nazw miejcowości ale byłem tam na zlocie w maju rok albo 2 lata temu...

proponuję też pochodzić po strychach opuszczonych domów w samym bornym fajne rzeczy można znależć...ja znalazłem ruski mundur......ale trzeba uważać na dzikich lokatorów:)))
Napisano
Marek ,lepiej życzyc Bocianowi czegoś innego niż zdarcia gum :D :D ,ja na tym zlocie jadąc do silosów złapałem w moim maluszku dwie gumy.Ale dobrzy eksploratorzy ze Szczecina pomogli(hehe ,dojazdówka z passata pasuje do maluszka)za co serdeczne dzieki.Krzysiek Mrówka-Grzebiuszka

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie