Skocz do zawartości

Zlot Wiosenny 2004

Gość HeniekW

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy wiadomo już gdzie i kiedy będzie zlot wiosenny 2004
Napisano
Słyszałam że nie ma chętnych do zorganizowania tego zlotu.
Napisano
Na początek małe sprostowanie.Na 18 oficjalnych zlotów ,które do tej pory się odbyły Odkrywca organizował TYLKO DWA (Srebrna Góra 2002r i Rzeczka 2001r) nieporozumieniem więc jest mowa o zlotach Odkrywcy".
Na ostatnim zlocie, organizowanym przez Kruka i Jego ekipę w Dąbrowie Górniczej mówiono coś niesmiało o kolejnym zlocie w Poznaniu. A podobno i Odkrywca też chciałby gdzieś zorganizować zlot.Grzebiuszka
Napisano
Czy nikt inny nie ma ochoty pokazać nam swojej okolicy.
Napisano
Może teraz nie wolno robić zlotów bo w końcu jesteśmy przestępcami"... Zresztą.. jak zrobić konkurs poszukiwawczy skoro nie wolno przecież szukać ;) Ciężko będzie, oj, ciężko ;)...
Napisano
Były plany zrobienia zlotu w Gdyni i okolicach. Do oglądania jest sporo, tereny są. Niestety jak to wszędzie komitet" organizacyjny zdematerializował się.
Szkoda, tym bardziej że plan zlotu był już rozpisany w szczegółach, noclegi, miejsca, zaplecze integracyjne rozpoznane.
Napisano
Witajcie!!!!!

Fajnie było by gdyby pod patronatem Odkrywcy" lub ludzi z wiązanych z odkrywcą coś zorganizowali... Ja jestem za ..... Co prawda byłby to mój pierwszy zlot, a wiadomo pierwsze wrazenie jest podobno najważniejsze.
Liczę, że uda sie stworzyc silna grupę która coś poradzi i zorganizuje.

Ja napewno się piszę a WY????????

Ciekawe kto jest za koledzy Odkrywcy"????

Piotr von ROSE

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie