Gość Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Czy wiadomo już gdzie i kiedy będzie zlot wiosenny 2004
marecki. Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 czy pytasz o zlot pod patronatem ODKRYWCY ? pewnie jakieś plany już są ...
Gość Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Słyszałam że nie ma chętnych do zorganizowania tego zlotu.
Grzebiuszka Napisano 27 Grudzień 2003 Napisano 27 Grudzień 2003 Na początek małe sprostowanie.Na 18 oficjalnych zlotów ,które do tej pory się odbyły Odkrywca organizował TYLKO DWA (Srebrna Góra 2002r i Rzeczka 2001r) nieporozumieniem więc jest mowa o zlotach Odkrywcy".Na ostatnim zlocie, organizowanym przez Kruka i Jego ekipę w Dąbrowie Górniczej mówiono coś niesmiało o kolejnym zlocie w Poznaniu. A podobno i Odkrywca też chciałby gdzieś zorganizować zlot.Grzebiuszka
Gość Napisano 1 Styczeń 2004 Napisano 1 Styczeń 2004 Czy nikt inny nie ma ochoty pokazać nam swojej okolicy.
Voucur Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Może teraz nie wolno robić zlotów bo w końcu jesteśmy przestępcami"... Zresztą.. jak zrobić konkurs poszukiwawczy skoro nie wolno przecież szukać ;) Ciężko będzie, oj, ciężko ;)...
marecki. Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 głowa do góry zloty były i będą !!do HENIEK W - odwiedż forum spotkania integracja" napewno coś znajdziesz dla siebie pozdrawiam !!
Bocian Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Były plany zrobienia zlotu w Gdyni i okolicach. Do oglądania jest sporo, tereny są. Niestety jak to wszędzie komitet" organizacyjny zdematerializował się.Szkoda, tym bardziej że plan zlotu był już rozpisany w szczegółach, noclegi, miejsca, zaplecze integracyjne rozpoznane.
Bocian Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Może Heniek pomógłbyś w organizacji tego bałaganu?
Gość Napisano 4 Styczeń 2004 Napisano 4 Styczeń 2004 Witajcie!!!!!Fajnie było by gdyby pod patronatem Odkrywcy" lub ludzi z wiązanych z odkrywcą coś zorganizowali... Ja jestem za ..... Co prawda byłby to mój pierwszy zlot, a wiadomo pierwsze wrazenie jest podobno najważniejsze.Liczę, że uda sie stworzyc silna grupę która coś poradzi i zorganizuje. Ja napewno się piszę a WY???????? Ciekawe kto jest za koledzy Odkrywcy"????Piotr von ROSE
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.