Skocz do zawartości

nie widzie fotek w forum

Gość jurekb42(nielog)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
wy też nie widzicie zdjęć w forum czy to tylk oja tak mam.??

sorry za zaśmiecanie forum ale to dla mnie koszmar ten brak zdjęć.....

Napisano
ja też mam windowsa xp i wszystko mi hula sprawdż ustawienia przeglądarki lub doinstaluj sobie OPERE powinno wtedy wszystko działać pozdrawiam marecki
Napisano
Zobacz czy nie masz zainstalowanego jakiegoś firewalla, czy softu blokującego pop-up (te wkurzające okienka co się otwierają jak ich nie chcemy;).
U mnie tak było po włączeniu opcji blokowania pop-up i pop-under oraz animacji na ochronę max, po zmianie ochrony na medium ruszyło.
Napisano
tak mam zone alarma .........

i wszystko jasne....kurde nie będę widział fotek:((((
Napisano
Będziesz:
1) Otwórz ZA
2) Wejdź w zakładkę Privacy w menu po lewej
3) Odznacz środkową opcję: Ad Blocking na Medium- teraz masz ją zapewne na High
4) Zobaczysz że działa:)
Napisano
A mi znow explorer sejfuje fotki z netu w postaci mapy bitowej a ja bym chcial aby to bylo jpg. Moze ktos wie jak to zrobic? Bo potem z tymi bitmapami nic nie moge zrobic.
Napisano
zrobiłem jak mówiłeś i .........działa !!!!

dzięki i pozdrawiam
Napisano
Pomsee:
1)Lewy przycisk myszy
2) zapisz obraz jako"
3) Na samym dole opcja apisz jako typ"
3) Z menu rozwijanego (strzałka)
4) wybierasz jpg, zamiast bmp
5) zapisujesz:)

Napisano
Mietek rzecz w tym, ze moj explorer nie daje mi zadnego wyboru bo w miejscu, o ktorym piszesz jest tylko mozliwosc kopiowania plikow graficznych w formacie bmp. Czy mozna to zmienic?
Napisano
Mówiąc szczerze, to nie wiem. Jedyne co mi przychodzi na myśl:
Ściagnąć i przeinstalować explporera
Ewentualnie może ma to związek ze zmianą instalacji oprogramowania do przeglądania, edycji grafiki? Może coś ostantio przeinstalowywałeś, usuwałeś z programów graficznych?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie