Gość Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 wy też nie widzicie zdjęć w forum czy to tylk oja tak mam.??sorry za zaśmiecanie forum ale to dla mnie koszmar ten brak zdjęć.....
marecki. Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 ja też mam windowsa xp i wszystko mi hula sprawdż ustawienia przeglądarki lub doinstaluj sobie OPERE powinno wtedy wszystko działać pozdrawiam marecki
mietek Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 Zobacz czy nie masz zainstalowanego jakiegoś firewalla, czy softu blokującego pop-up (te wkurzające okienka co się otwierają jak ich nie chcemy;).U mnie tak było po włączeniu opcji blokowania pop-up i pop-under oraz animacji na ochronę max, po zmianie ochrony na medium ruszyło.
Gość Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 tak mam zone alarma .........i wszystko jasne....kurde nie będę widział fotek:((((
mietek Napisano 24 Grudzień 2003 Napisano 24 Grudzień 2003 Będziesz:1) Otwórz ZA2) Wejdź w zakładkę Privacy w menu po lewej3) Odznacz środkową opcję: Ad Blocking na Medium- teraz masz ją zapewne na High4) Zobaczysz że działa:)
pomsee Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 A mi znow explorer sejfuje fotki z netu w postaci mapy bitowej a ja bym chcial aby to bylo jpg. Moze ktos wie jak to zrobic? Bo potem z tymi bitmapami nic nie moge zrobic.
Gość Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 zrobiłem jak mówiłeś i .........działa !!!!dzięki i pozdrawiam
mietek Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Pomsee:1)Lewy przycisk myszy2) zapisz obraz jako"3) Na samym dole opcja apisz jako typ"3) Z menu rozwijanego (strzałka)4) wybierasz jpg, zamiast bmp5) zapisujesz:)
pomsee Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Mietek rzecz w tym, ze moj explorer nie daje mi zadnego wyboru bo w miejscu, o ktorym piszesz jest tylko mozliwosc kopiowania plikow graficznych w formacie bmp. Czy mozna to zmienic?
mietek Napisano 25 Grudzień 2003 Napisano 25 Grudzień 2003 Mówiąc szczerze, to nie wiem. Jedyne co mi przychodzi na myśl:Ściagnąć i przeinstalować explporeraEwentualnie może ma to związek ze zmianą instalacji oprogramowania do przeglądania, edycji grafiki? Może coś ostantio przeinstalowywałeś, usuwałeś z programów graficznych?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.