Skocz do zawartości

Pomerania 44 - przestroga

ceem

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Przestrzegam....
Z przykrością. Naprawdę. Jakiś czas temu ktoś szukał na forum GRH odtwarzającej jednostkę W-SS, pod warunkiem", że z Warszawy. Polecono mu trzy, ale w Polsce generalnie (dwie najmarniej na Pomorzu; czemu akurat tam występują takie grupy to już oddzielny temat). Zachęcony tym i lekturą stron stosownych, napisałem maila do „kontaktu” podanego w tymże topiku forum Odkrywcy. Niestety, bez odzewu. W związku z tym faktem powtórzyłem wpis (z drobnymi zmianami) na ogólny adres Grupy podany w dziale „Kontakt”. I znów nic. Rozumiem – panowie są zajęci. Ale „Twierdza” już leci, grać nie trzeba. Zresztą Bogdan Wołoszański (tak – Bogdan, bo tak się przedstawia a nie Bogusław) nie zająłby Grupie aż tyle czasu, żeby nikt nie był w stanie odpisać. Mnie osobiście na myśl przychodzi powiedzonko o „wodzie sodowej”. Jeśli się mylę – przepraszam. Ale elementarne zasady dobrego wychowania nakazywałyby dać jakąkolwiek odpowiedź (choćby negatywną; być może jestem dla Kolegów za stary – ostatecznie „czterdziestolatek” może być w Ich oczach zbyt wiekowym kandydatem). Tyle mam do powiedzenia na temat GRH Pomerania 1944 (szczegóły korespondencji mojej i tego kolegi – na życzenie odnajdę). A szkoda, bo wyglądali na naprawdę fajną grupkę.
Pozdrawiam!
ceem
Napisano
tak starych to już nie chcą nigdzie -w pracy w klubie i w nawet w łóżku -stara mówi że sobie znajdzie młodszego a ciebie to już nawet w grupie rekonstrukcyjnej w SS nie chcą ! Proponuje ciepły pled i kompa i nie dopuszczaj se go głowy - myśl pozytywnie -wiem coś o tym , życie zabija -pozdro :):):)
Napisano
A może założymy klub leśnych dziadków tu na forum – „Wapienne Pierdoły „ i w naszych wątkach będziemy wyganiać wszystkich przed 40 ką –hehehehhe :):):):)-pozdro
Napisano
Bez obaw, wszyscy młodzi będą kiedyś starzy :))

Nawet ci z Pomeranii.

Upływowi wieku nie zapobiegają wszelkie używki łącznie z intensywnym sexem :)

Podobno prawdziwe życi zaczyna się po 40 :))

Rififi" :)))

To chyba wszystkie baby gadają- o znajdę młodszego", jakby i one gwarancje miały w nieskończoność.
Napisano
troszke nizej jest watek zwiazany z przekrojem wiekowym odkrywcow -ale za niedlugo trzeba bedzie na wzor klubu wiewiorki zalozyc klub przyjaciol Altzheimera albo postepujacy klub Parkinsona - organizujmy sie :>

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora woytas 20:13 14-10-2007
Napisano
odpowiem tak: reko volkssturmu... biorę na poważnie ( niedawno w Modlinie był Berlin '45". I cóż? było wojo, byli cywile, był Policmajster... nie było... Volkssturmu. A być powinien, no nie? A i Wy, kochani, nie młodniejecie, więc taką alternatywę miejcie gdzieś tam za uszami", hehe.
Napisano
Witam raz jeszcze!

Wiem, że nie powinienem w zasadzie umieszczać swoich postów pod moimi... ale inaczej nie pasi. Chciałbym powiedzieć, że z szefem Pomeranii wyjaśniliśmy sobie pewne sprawy i... wycofuję swoje pretensje do ww Stowarzyszenia. W związku z tym chciałbym z tego miejsca przeprosić kierownictwo i członków wspomnianego Stowarzyszenia - co niniejszym czynię. Mam nadzieję, że szanowni Forumowicze również zrozumieją moje intencje.

Pozdrawiam - ceem
Napisano
a pewnie.
Tylko z wlasnego doswiadczenia wiem, ze warto sie zastanowci nad swoimi slowami gdy chce sie kogos skrytykowac/opierniczyc...
Bo potem tak bywa jak pisze ceem - a tak byc nie musi
Napisano
a ja tam niczego nie wycofuję -ceema bardzo chętnie przyjmiemy cię również do leśnych dziadków :):):)-i będziesz nawet mógł psioczyć na nas -starych tetryków i nawet nie przepraszać :):):)
  • 1 year later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie